LIVE YOUR BEST

En av dom bästa dagarna på året!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Igår vid fyratiden så kom äntligen mina föräldrar hit. Vi hade bett dom komma för att hjälpa oss med Filip, men när dom kom så hade han blivit betydligt mycket bättre som ni vet. Men det var ju bara helt underbart det, för då får vi mer tid till att umgås med varandra och ha kul tillsammans när vi vet att Filip har det bra.

Jag och M har nästan bara ätit mackor dom senaste dagarna så när mamma och pappa började bära in kasse efter kasse fullproppade med mat och sen ställde sig och lagade middag så började jag nästan gråta av glädje och lycka. Lite hjälp, lite förståelse och stötte från ens föräldrar var precis det vi behövde.

spenat_och_senapsröraHemlagad mat var verkligen uppskattat och gott var det också! Varmrökt lax, färska räkor, kall sås, med en spinat-, potatis- och senapsröra till, riktigt, riktigt god sommarmat!

varmrokt_laxEfter maten så satt min pappa med Filip och lekte lite ute innan lilleman skulle lägga sig och sova för natten. Dom har verkligen någonting speciellt tillsammans och man kunde se på hela Filip att han fick ny energi av att ha sin morfar här på besök.

filip_och_morfarFilip hade lite, lite feber på kvällen när vi la honom och sen vaknade han en gång mitt i natten, men sen sov han i ett sträck ända till kl 5 i morses och gissa vem som var uppe på en sekund och sa “Jag går upp med honom, gå ni och lägg er?” – Jo, min pappa! Tack, tack och tack. Vi fick gå tillbaka och lägga oss och sova lite till.

Det var precis det här vi behövde. När jag kom ner sen kl 8 så berättade pappa att dom hade haft det så mysigt nu på morgonen. Filip har ingen feber längre och han hade ätit och druckit massor! Frisk som en liten nötkärna! 🙂 Gissa om jag är lycklig nu??! 😀

Lördag idag, alla är friska, krya och glada, solen skiner och himmelen är blå! Min kära bror och hans tjej kommer hit lite senare också, så idag blir det verkligen en fantastiskt fin dag med hela min underbara familj här. Efter att ha haft det så jobbigt under en veckas tid så känns det nästan som att detta kommer bli en av dom bästa dagarna på året. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Så underbar familj du har! Skönt att ni får lite avlastning innan den nya bebisen kommer, njut!OSLOFRU SVAR:Ja dom är verkligen helt fantastiska 😊

 2. Så underbar familj du har! Skönt att ni får lite avlastning innan den nya bebisen kommer, njut!OSLOFRU SVAR:Ja dom är verkligen helt fantastiska 😊

 3. Så underbar familj du har! Skönt att ni får lite avlastning innan den nya bebisen kommer, njut!OSLOFRU SVAR:Ja dom är verkligen helt fantastiska 😊

 4. Så underbar familj du har! Skönt att ni får lite avlastning innan den nya bebisen kommer, njut!OSLOFRU SVAR:Ja dom är verkligen helt fantastiska 😊

 5. HejSå gott de såg ut, men visst är det skönt att få serverad mat det är lyx för mig. Bara att sambon gör maten när det har varit en stressig dag är helt underbart.Va kul att dina föräldrar kommer så ofta på besök. Vad skönt att er lilla gosse har blivit piggare.KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt att slippa göra allt själv för en gångs skull 😊 Kramkram

 6. HejSå gott de såg ut, men visst är det skönt att få serverad mat det är lyx för mig. Bara att sambon gör maten när det har varit en stressig dag är helt underbart.Va kul att dina föräldrar kommer så ofta på besök. Vad skönt att er lilla gosse har blivit piggare.KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt att slippa göra allt själv för en gångs skull 😊 Kramkram

 7. HejSå gott de såg ut, men visst är det skönt att få serverad mat det är lyx för mig. Bara att sambon gör maten när det har varit en stressig dag är helt underbart.Va kul att dina föräldrar kommer så ofta på besök. Vad skönt att er lilla gosse har blivit piggare.KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt att slippa göra allt själv för en gångs skull 😊 Kramkram

 8. HejSå gott de såg ut, men visst är det skönt att få serverad mat det är lyx för mig. Bara att sambon gör maten när det har varit en stressig dag är helt underbart.Va kul att dina föräldrar kommer så ofta på besök. Vad skönt att er lilla gosse har blivit piggare.KramOSLOFRU SVAR:Ja visst är det skönt att slippa göra allt själv för en gångs skull 😊 Kramkram

 9. Jag tror mig förstå de känslor du upplevt det senaste. Vill bara säga att jag tror du är en riktig klippa. Du kommer bli en fantastisk tvåbarnsmamma!!OSLOFRU SVAR:Tack, du förstår inte vad rörd jag blir av sånna här fina ord. Kan hända att jag är känslig nu i slutet av graviditeten, men din kommentar gav mig lite extra energi och glädje. Kram på dig

 10. Jag tror mig förstå de känslor du upplevt det senaste. Vill bara säga att jag tror du är en riktig klippa. Du kommer bli en fantastisk tvåbarnsmamma!!OSLOFRU SVAR:Tack, du förstår inte vad rörd jag blir av sånna här fina ord. Kan hända att jag är känslig nu i slutet av graviditeten, men din kommentar gav mig lite extra energi och glädje. Kram på dig

 11. Jag tror mig förstå de känslor du upplevt det senaste. Vill bara säga att jag tror du är en riktig klippa. Du kommer bli en fantastisk tvåbarnsmamma!!OSLOFRU SVAR:Tack, du förstår inte vad rörd jag blir av sånna här fina ord. Kan hända att jag är känslig nu i slutet av graviditeten, men din kommentar gav mig lite extra energi och glädje. Kram på dig

 12. Jag tror mig förstå de känslor du upplevt det senaste. Vill bara säga att jag tror du är en riktig klippa. Du kommer bli en fantastisk tvåbarnsmamma!!OSLOFRU SVAR:Tack, du förstår inte vad rörd jag blir av sånna här fina ord. Kan hända att jag är känslig nu i slutet av graviditeten, men din kommentar gav mig lite extra energi och glädje. Kram på dig

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning