LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vem kunde tro att det skulle bli så här underbart att vara tvåbarnsmamma?tvåbarnsmammaDet är verkligen dubbel kärlek på hög nivå och dagarna här hemma är helt fantastiska! Visst har vi fullt upp hela tiden, men det är ju det som är livet! Det var så många som sa till mig att det är så mycket jobb när man får fler barn och att man aldrig kommer att få sova osv osv. Men jag måste nästan säga att det är dubbelt så bra nu när vi är flera. Oskar har gjort så att Filip har vuxit till sig och blivit en riktigt duktig pojke som gör både mig och M förvånade och stolta över saker som han överraskar oss med under dagarna. Till exempel så städar han efter sig, han är lugnare i humöret och kan tala om för oss vad det är han vill, han är mer gosig och kärleksfull mot alla i familjen och det märks att han tar sin nya roll som storebror på ett otroligt positivt sätt. Så jag sitter nu här, näst intill tårögd och är så stolt över min familj och mina pojkar så att jag inte finner tillräckligt med ord för att beskriva det. Men att bli tvåbarnsmamma var inte det minsta jobbigt, utan bara, bara, bara bra!

Filip har precis somnat och lille Oskar ligger och sussar i babynestet jämte oss här i soffan, så vi tänkte passa på att se på en grymt bra serie på Netflix, nämligen Narcos! Ni måste se den, sjukt bra!

Go kväll, hörs imorgon 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Blir helt tårögd när jag ser bilderna och läser. Kan nästan känna din lycka. Så fint!Sen kan jag ju erkänna att jag nästan lir lite avis att jag inte gett min son en litet syskon, vilket jag egentligen ville. Men it’s to late, om jag säger så. 😉Ha det riktigt mysigt och njuuuut!OSLOFRU SVAR:Nejmen så söt du är 😊 Tack snälla !

 2. Blir helt tårögd när jag ser bilderna och läser. Kan nästan känna din lycka. Så fint!Sen kan jag ju erkänna att jag nästan lir lite avis att jag inte gett min son en litet syskon, vilket jag egentligen ville. Men it’s to late, om jag säger så. 😉Ha det riktigt mysigt och njuuuut!OSLOFRU SVAR:Nejmen så söt du är 😊 Tack snälla !

 3. Blir helt tårögd när jag ser bilderna och läser. Kan nästan känna din lycka. Så fint!Sen kan jag ju erkänna att jag nästan lir lite avis att jag inte gett min son en litet syskon, vilket jag egentligen ville. Men it’s to late, om jag säger så. 😉Ha det riktigt mysigt och njuuuut!OSLOFRU SVAR:Nejmen så söt du är 😊 Tack snälla !

 4. Blir helt tårögd när jag ser bilderna och läser. Kan nästan känna din lycka. Så fint!Sen kan jag ju erkänna att jag nästan lir lite avis att jag inte gett min son en litet syskon, vilket jag egentligen ville. Men it’s to late, om jag säger så. 😉Ha det riktigt mysigt och njuuuut!OSLOFRU SVAR:Nejmen så söt du är 😊 Tack snälla !

 5. Blir helt tårögd när jag ser bilderna och läser. Kan nästan känna din lycka. Så fint!Sen kan jag ju erkänna att jag nästan lir lite avis att jag inte gett min son en litet syskon, vilket jag egentligen ville. Men it’s to late, om jag säger så. 😉Ha det riktigt mysigt och njuuuut!OSLOFRU SVAR:Nejmen så söt du är 😊 Tack snälla !

 6. Blir helt tårögd när jag ser bilderna och läser. Kan nästan känna din lycka. Så fint!Sen kan jag ju erkänna att jag nästan lir lite avis att jag inte gett min son en litet syskon, vilket jag egentligen ville. Men it’s to late, om jag säger så. 😉Ha det riktigt mysigt och njuuuut!OSLOFRU SVAR:Nejmen så söt du är 😊 Tack snälla !

 7. Underbart att läsa!! Kan bara hålla med! Precis som du skriver så hör man oftast bara om hur jobbigt det ska vara!Ser att ni också har en baby jogger! Kul! Vi köpte det nu när lillebror kom och är jättenöjda!OSLOFRU SVAR:Eller hur, men det är ju inte jobbigt, det är ju underbart 😃 Ja det har vi och vi är supernöjda med babyjoggern också 😊

 8. Underbart att läsa!! Kan bara hålla med! Precis som du skriver så hör man oftast bara om hur jobbigt det ska vara!Ser att ni också har en baby jogger! Kul! Vi köpte det nu när lillebror kom och är jättenöjda!OSLOFRU SVAR:Eller hur, men det är ju inte jobbigt, det är ju underbart 😃 Ja det har vi och vi är supernöjda med babyjoggern också 😊

 9. Underbart att läsa!! Kan bara hålla med! Precis som du skriver så hör man oftast bara om hur jobbigt det ska vara!Ser att ni också har en baby jogger! Kul! Vi köpte det nu när lillebror kom och är jättenöjda!OSLOFRU SVAR:Eller hur, men det är ju inte jobbigt, det är ju underbart 😃 Ja det har vi och vi är supernöjda med babyjoggern också 😊

 10. Underbart att läsa!! Kan bara hålla med! Precis som du skriver så hör man oftast bara om hur jobbigt det ska vara!Ser att ni också har en baby jogger! Kul! Vi köpte det nu när lillebror kom och är jättenöjda!OSLOFRU SVAR:Eller hur, men det är ju inte jobbigt, det är ju underbart 😃 Ja det har vi och vi är supernöjda med babyjoggern också 😊

 11. Underbart att läsa!! Kan bara hålla med! Precis som du skriver så hör man oftast bara om hur jobbigt det ska vara!Ser att ni också har en baby jogger! Kul! Vi köpte det nu när lillebror kom och är jättenöjda!OSLOFRU SVAR:Eller hur, men det är ju inte jobbigt, det är ju underbart 😃 Ja det har vi och vi är supernöjda med babyjoggern också 😊

 12. Underbart att läsa!! Kan bara hålla med! Precis som du skriver så hör man oftast bara om hur jobbigt det ska vara!Ser att ni också har en baby jogger! Kul! Vi köpte det nu när lillebror kom och är jättenöjda!OSLOFRU SVAR:Eller hur, men det är ju inte jobbigt, det är ju underbart 😃 Ja det har vi och vi är supernöjda med babyjoggern också 😊

 13. Hur i hela friden vet man om de är lätt eller jobbigt att vara tvåbarns mamma efter bara någon dag!? :S Du kanske borde väntaMed att få ut dom orden tills den minste gör lite annat än att bara sova!Men så är de väl när man är så i stort behov över att bevisa för allaHur perfekt ens liv verkar vara!

 14. Hur i hela friden vet man om de är lätt eller jobbigt att vara tvåbarns mamma efter bara någon dag!? :S Du kanske borde väntaMed att få ut dom orden tills den minste gör lite annat än att bara sova!Men så är de väl när man är så i stort behov över att bevisa för allaHur perfekt ens liv verkar vara!

 15. Hur i hela friden vet man om de är lätt eller jobbigt att vara tvåbarns mamma efter bara någon dag!? :S Du kanske borde väntaMed att få ut dom orden tills den minste gör lite annat än att bara sova!Men så är de väl när man är så i stort behov över att bevisa för allaHur perfekt ens liv verkar vara!

 16. Hur i hela friden vet man om de är lätt eller jobbigt att vara tvåbarns mamma efter bara någon dag!? :S Du kanske borde väntaMed att få ut dom orden tills den minste gör lite annat än att bara sova!Men så är de väl när man är så i stort behov över att bevisa för allaHur perfekt ens liv verkar vara!

 17. Hur i hela friden vet man om de är lätt eller jobbigt att vara tvåbarns mamma efter bara någon dag!? :S Du kanske borde väntaMed att få ut dom orden tills den minste gör lite annat än att bara sova!Men så är de väl när man är så i stort behov över att bevisa för allaHur perfekt ens liv verkar vara!

 18. Hur i hela friden vet man om de är lätt eller jobbigt att vara tvåbarns mamma efter bara någon dag!? :S Du kanske borde väntaMed att få ut dom orden tills den minste gör lite annat än att bara sova!Men så är de väl när man är så i stort behov över att bevisa för allaHur perfekt ens liv verkar vara!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande