LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!Jag och min man har fått en liten kärlek för Ralph Lauren Kids och efter att vi fick reda på att vi får en pojke till så känns det liksom rätt så smart att köpa kvalitetskläder till Filip så att lillebror sen kan ärva.Ralph_Lauren_kidsÄlskade lille prins. Jag undrar så hur du kommer reagera när din lillebror kommer till världen. 🙂FilipVi har alltid tyckt att det har varit kul att shoppa till Filip, men nu blir det liksom dubbelt värde för pengarna på något sett. Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället – Smart va? ;)Vill man inte lägga riktigt så mycket pengar men ändå få samma fina kvalitet på kläderna till sina barn? I så fall kan man kolla in Zunstars webshop! Ni får 25% med rabattkod ZUNSTAR772 . Men passa på för detta erbjudande går ut den 15e maj! 😉zunstarDessa supersöta sommarkläder är från Zunstar och man känner verkligen att kvalitén är riktigt fin. Nu längtar vi efter varmare väder så att Filip kan börja använda dom små söta shortsen! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Men herregud vad folk ska bry sig och tro att alltid dom vet “bäst” Susanna jag har läst din blogg istortsett fra starten och är överbevisad på att ni gör det som är rätt för Filip!Inte bry dig om alla dessa “jag vet bäst lyssna på mig”Alla är vi olika och tur är väl det 😉Sedan är jag helt enig med dig att kvalitetskläder är betydligt roligare att kunna köpa 😊PS. Karl-Philip en Ralph Louren tröja kostar nog inte 1000kr till barn.Susanna mitt tips är att inte engagera dig i dessa onödiga kommentarena utan bara leva ditt liv som du gör! Du är bästKram

 2. Men herregud vad folk ska bry sig och tro att alltid dom vet “bäst” Susanna jag har läst din blogg istortsett fra starten och är överbevisad på att ni gör det som är rätt för Filip!Inte bry dig om alla dessa “jag vet bäst lyssna på mig”Alla är vi olika och tur är väl det 😉Sedan är jag helt enig med dig att kvalitetskläder är betydligt roligare att kunna köpa 😊PS. Karl-Philip en Ralph Louren tröja kostar nog inte 1000kr till barn.Susanna mitt tips är att inte engagera dig i dessa onödiga kommentarena utan bara leva ditt liv som du gör! Du är bästKram

 3. Nu blir jag lite irriterad. Du läser verkligen det du vill läsa Karl-Philip! Jag skrev “Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället”Alltså – jag skrev inte att den Ralph Lauren tröjan som Filip har på sig kostar 1000kr, utan jag skrev i allmänhet att det är smart nu när man köper för 1000kr så blir det som 500kr eftersom lillebror kan ärva.Du kan bli hur äcklad du vill av det jag skriver, men snälla, sluta läs eller håll det för dig själv.

 4. Nu blir jag lite irriterad. Du läser verkligen det du vill läsa Karl-Philip! Jag skrev “Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället”Alltså – jag skrev inte att den Ralph Lauren tröjan som Filip har på sig kostar 1000kr, utan jag skrev i allmänhet att det är smart nu när man köper för 1000kr så blir det som 500kr eftersom lillebror kan ärva.Du kan bli hur äcklad du vill av det jag skriver, men snälla, sluta läs eller håll det för dig själv.

 5. Nu blir jag lite irriterad. Du läser verkligen det du vill läsa Karl-Philip! Jag skrev “Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället”Alltså – jag skrev inte att den Ralph Lauren tröjan som Filip har på sig kostar 1000kr, utan jag skrev i allmänhet att det är smart nu när man köper för 1000kr så blir det som 500kr eftersom lillebror kan ärva.Du kan bli hur äcklad du vill av det jag skriver, men snälla, sluta läs eller håll det för dig själv.

 6. Nu blir jag lite irriterad. Du läser verkligen det du vill läsa Karl-Philip! Jag skrev “Att köpa en tröja för en tusenlapp svider inte lika mycket när vi vet att den kommer att användas av en liten älskling till, då blir det ju liksom 500 istället”Alltså – jag skrev inte att den Ralph Lauren tröjan som Filip har på sig kostar 1000kr, utan jag skrev i allmänhet att det är smart nu när man köper för 1000kr så blir det som 500kr eftersom lillebror kan ärva.Du kan bli hur äcklad du vill av det jag skriver, men snälla, sluta läs eller håll det för dig själv.

 7. Jag tycker det är härligt med valfrihet! Alla familjer får välja hur de själva vill ha det…i rätt stor utsträckning iaf. Å de flesta föräldrar antar jag väljer det som passar sin egen familj bäst med fokus på att barnen ska ha det bra!Jag har i många år varit hemma med barnen…så flera av dem har aldrig varit på förskola. Det passade oss bäst, just då! Men även i vår familj ändras tankar och levnadssätt. Så nu är några på förskola och jag själv ensam hemma eller på jobb dessa femton timmar i veckan.Personligen hade jag gärna haft dem hemma. Men de älskar sin förskola! De älskar kompisarna där och all underbar personal! Vi hade ALDRIG lämnat dem där om de inte mådde bra av det!Vår familj – Vårt val!Jag är säker på att ni; S och M, väljer utifrån Ert tänk och fungerar inte det, jag då ändrar ni alla gånger därefter! Jag tror er lille kille kommer trivas jättebra och även anpassa sig toppen med ett litet syskon. Med trygga och kärleksfulla föräldrar kommer han inte att känna sig åsidosatt då lillebror kommer!Lycka Till!

 8. Jag tycker det är härligt med valfrihet! Alla familjer får välja hur de själva vill ha det…i rätt stor utsträckning iaf. Å de flesta föräldrar antar jag väljer det som passar sin egen familj bäst med fokus på att barnen ska ha det bra!Jag har i många år varit hemma med barnen…så flera av dem har aldrig varit på förskola. Det passade oss bäst, just då! Men även i vår familj ändras tankar och levnadssätt. Så nu är några på förskola och jag själv ensam hemma eller på jobb dessa femton timmar i veckan.Personligen hade jag gärna haft dem hemma. Men de älskar sin förskola! De älskar kompisarna där och all underbar personal! Vi hade ALDRIG lämnat dem där om de inte mådde bra av det!Vår familj – Vårt val!Jag är säker på att ni; S och M, väljer utifrån Ert tänk och fungerar inte det, jag då ändrar ni alla gånger därefter! Jag tror er lille kille kommer trivas jättebra och även anpassa sig toppen med ett litet syskon. Med trygga och kärleksfulla föräldrar kommer han inte att känna sig åsidosatt då lillebror kommer!Lycka Till!

 9. Jag tycker det är härligt med valfrihet! Alla familjer får välja hur de själva vill ha det…i rätt stor utsträckning iaf. Å de flesta föräldrar antar jag väljer det som passar sin egen familj bäst med fokus på att barnen ska ha det bra!Jag har i många år varit hemma med barnen…så flera av dem har aldrig varit på förskola. Det passade oss bäst, just då! Men även i vår familj ändras tankar och levnadssätt. Så nu är några på förskola och jag själv ensam hemma eller på jobb dessa femton timmar i veckan.Personligen hade jag gärna haft dem hemma. Men de älskar sin förskola! De älskar kompisarna där och all underbar personal! Vi hade ALDRIG lämnat dem där om de inte mådde bra av det!Vår familj – Vårt val!Jag är säker på att ni; S och M, väljer utifrån Ert tänk och fungerar inte det, jag då ändrar ni alla gånger därefter! Jag tror er lille kille kommer trivas jättebra och även anpassa sig toppen med ett litet syskon. Med trygga och kärleksfulla föräldrar kommer han inte att känna sig åsidosatt då lillebror kommer!Lycka Till!

 10. Jag tycker det är härligt med valfrihet! Alla familjer får välja hur de själva vill ha det…i rätt stor utsträckning iaf. Å de flesta föräldrar antar jag väljer det som passar sin egen familj bäst med fokus på att barnen ska ha det bra!Jag har i många år varit hemma med barnen…så flera av dem har aldrig varit på förskola. Det passade oss bäst, just då! Men även i vår familj ändras tankar och levnadssätt. Så nu är några på förskola och jag själv ensam hemma eller på jobb dessa femton timmar i veckan.Personligen hade jag gärna haft dem hemma. Men de älskar sin förskola! De älskar kompisarna där och all underbar personal! Vi hade ALDRIG lämnat dem där om de inte mådde bra av det!Vår familj – Vårt val!Jag är säker på att ni; S och M, väljer utifrån Ert tänk och fungerar inte det, jag då ändrar ni alla gånger därefter! Jag tror er lille kille kommer trivas jättebra och även anpassa sig toppen med ett litet syskon. Med trygga och kärleksfulla föräldrar kommer han inte att känna sig åsidosatt då lillebror kommer!Lycka Till!

 11. Men snälla nån då, jag tror du känner ditt barn och du vet vad som.är bäst för honom. Kram på dig.

 12. Men snälla nån då, jag tror du känner ditt barn och du vet vad som.är bäst för honom. Kram på dig.

 13. Men snälla nån då, jag tror du känner ditt barn och du vet vad som.är bäst för honom. Kram på dig.

 14. Men snälla nån då, jag tror du känner ditt barn och du vet vad som.är bäst för honom. Kram på dig.

 15. Hahaha, snacka om blåst fejkbrunett.Skriv inte så ifall det inte är så då Susanna.Det är du själv som orsakar mycket av kommentarerna på grund av hur du artikulerar och formulerar dig.Ett hett tips är nog att plugga lite mer Svenska om du inte klarar av att folk tolkar det som du skriver, på det sätt som det framställs som i textform.Jag drar väldigt många liknelser med programmetSedan så tar du nog åt dig mer än du bör.Likväl som din text kan misstolkas, så kan kommentarerna misstolkas, då nyanser och tonläge inte syns i text.Med vänlig hälsning, Karl-Philip.

 16. Hahaha, snacka om blåst fejkbrunett.Skriv inte så ifall det inte är så då Susanna.Det är du själv som orsakar mycket av kommentarerna på grund av hur du artikulerar och formulerar dig.Ett hett tips är nog att plugga lite mer Svenska om du inte klarar av att folk tolkar det som du skriver, på det sätt som det framställs som i textform.Jag drar väldigt många liknelser med programmetSedan så tar du nog åt dig mer än du bör.Likväl som din text kan misstolkas, så kan kommentarerna misstolkas, då nyanser och tonläge inte syns i text.Med vänlig hälsning, Karl-Philip.

 17. Hahaha, snacka om blåst fejkbrunett.Skriv inte så ifall det inte är så då Susanna.Det är du själv som orsakar mycket av kommentarerna på grund av hur du artikulerar och formulerar dig.Ett hett tips är nog att plugga lite mer Svenska om du inte klarar av att folk tolkar det som du skriver, på det sätt som det framställs som i textform.Jag drar väldigt många liknelser med programmetSedan så tar du nog åt dig mer än du bör.Likväl som din text kan misstolkas, så kan kommentarerna misstolkas, då nyanser och tonläge inte syns i text.Med vänlig hälsning, Karl-Philip.

 18. Hahaha, snacka om blåst fejkbrunett.Skriv inte så ifall det inte är så då Susanna.Det är du själv som orsakar mycket av kommentarerna på grund av hur du artikulerar och formulerar dig.Ett hett tips är nog att plugga lite mer Svenska om du inte klarar av att folk tolkar det som du skriver, på det sätt som det framställs som i textform.Jag drar väldigt många liknelser med programmetSedan så tar du nog åt dig mer än du bör.Likväl som din text kan misstolkas, så kan kommentarerna misstolkas, då nyanser och tonläge inte syns i text.Med vänlig hälsning, Karl-Philip.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande