LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Hej!

Jag kom precis hem från gymmet nu. Det blev ett intentivt och bra träningspass idag igen. Det är verkligen skönt att ha någon “hobby” som man kan komma iväg på varje dag nu när det är så fruktansvärt tråkigt väder ute..

profil

Ibland när dagarna är lite trista, som idag då vädret är grått och kallt så brukar jag drömma mig bort till något bättre. Som förut idag så fick jag världens sug att bo på hotell. Jag vet inte varför jag tycker att det är så underbart med hotell, men det är bara så mysigt på nåt sätt. Först och främst så kommer man iväg för en stund, sen får man allt fixat och ordnat för sig, så som städning, bäddad säng, vikta och fräscha handdukar, frukostbuffé, roomservice, a du fattar grejen. Det är lyx att bo på hotell helt enkelt och jag älskar det!

Nu var ju vi nyss i Göteborg och det var supermysigt, men det blir ju lite omständigt att åka “så långt” bara för att bo borta för sakens skull. Men det finns ju massa populära hotell i Oslo som man kan bo på om man vill. Jag ska tjata på min älskade man om att åka iväg en sväng med barnen. Något härligt spahotell skulle inte sitta helt fel precis. 😉

Ett ställe som jag är riktigt sugen på att bo på är The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

hotell_the_thiefBilder lånade från thethief.com

Dock tror jag inte att det är ett hotell man tar med barnen på, men vem vet, kanske vi kan skaffa barnvakt någon gång och åka dit bara jag och M.. Våran fyraårsdag börjar ju närma sig. Tänk att vi träffade varandra för första gången någonsin för bara fyra år sen. Det är rätt så mycket som har hänt sen dess. Men är det rätt så är det och då går det undan, speciellt när båda är så impulsiva, tar dagen som den kommer och gör precis, exakt det som vi önskar och det som faller oss in. Jag kunde inte bett om fyra mer perfekta år tillsammans. Så vem vet, kanske vi kan fira våran dag genom att bo i en svit på The Thief, gå på deras spa och äta i deras lyxiga restaurang. Nää, det hade verkligen inte suttit fel.  Drömmar, drömmar.. <3

profilbild

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Sv: Tack, vad glad jag blir! 😊Vad härligt att vara i Göteborg, älskar den staden! Fina bilder föresten!

 2. Sv: Tack, vad glad jag blir! 😊Vad härligt att vara i Göteborg, älskar den staden! Fina bilder föresten!

 3. Sv: Tack, vad glad jag blir! 😊Vad härligt att vara i Göteborg, älskar den staden! Fina bilder föresten!

 4. Sv: Tack, vad glad jag blir! 😊Vad härligt att vara i Göteborg, älskar den staden! Fina bilder föresten!

 5. Alltid lika härligt med hotell! Hoppas ni får till något där, verkade vara ett fint ställe 😊Sv: Ja, den är härlig tycker jag!

 6. Alltid lika härligt med hotell! Hoppas ni får till något där, verkade vara ett fint ställe 😊Sv: Ja, den är härlig tycker jag!

 7. Alltid lika härligt med hotell! Hoppas ni får till något där, verkade vara ett fint ställe 😊Sv: Ja, den är härlig tycker jag!

 8. Alltid lika härligt med hotell! Hoppas ni får till något där, verkade vara ett fint ställe 😊Sv: Ja, den är härlig tycker jag!

 9. Har faktiskt bara bott på hotell en gång och det var när jag var i Spanien för 6 år sen. Saknar det!

 10. Har faktiskt bara bott på hotell en gång och det var när jag var i Spanien för 6 år sen. Saknar det!

 11. Har faktiskt bara bott på hotell en gång och det var när jag var i Spanien för 6 år sen. Saknar det!

 12. Har faktiskt bara bott på hotell en gång och det var när jag var i Spanien för 6 år sen. Saknar det!

 13. The Thief anbefales! Var der i august, hadde barnefri og bare oss 2 med spa og drink på Thief Roof. Anbefales! 😊OSLOFRU SVAR:Ååå så underbart det låter! 😃

 14. The Thief anbefales! Var der i august, hadde barnefri og bare oss 2 med spa og drink på Thief Roof. Anbefales! 😊OSLOFRU SVAR:Ååå så underbart det låter! 😃

 15. The Thief anbefales! Var der i august, hadde barnefri og bare oss 2 med spa og drink på Thief Roof. Anbefales! 😊OSLOFRU SVAR:Ååå så underbart det låter! 😃

 16. The Thief anbefales! Var der i august, hadde barnefri og bare oss 2 med spa og drink på Thief Roof. Anbefales! 😊OSLOFRU SVAR:Ååå så underbart det låter! 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera