LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Alltså seriöst, vad gjorde man innan “drägglisar” fanns? Det var exakt samma sak med Filip när han var liten. Då fick vi byta drägglisar ungefär en gång i kvarten då dom var helt dygnsura och framför allt var det värst när han fick tänder. Oskar är snäppet värre av någon anledning och han har inte ens några tänder på gång än!

drägglis

Som tur är så finns det sånna här coola små “haklappar” som man kan ha så att man inte behöver byta kläder varje minut. Jag har bunkrat upp och har nog köpt ca 100 stycken i massa olika färger så att man alltid har en ren att byta med. Jag har dessutom internetshoppat massor idag till båda barnen eftersom dom växer så fort och nästan alla kläder blivit försmå, plus att det är kul med lite vårnytt.

Jag kollade lite efter något fint till mig själv också men jag hittade ingenting. Jag ville först och främst ha en ny bikini nu är vi snart ska åka och bo på spa-hotell, men det känns lite sisådär att köpa en bikini när jag snart ska göra bröstkorrigering. För er som missat det så ska jag ta bort mina siliconinlägg och göra ett bröstlyft den 30e mars. (ni kan läsa 2 inlägg om plastikkirurgin som jag skrivit här och här) Efter att jag gått igenom två graviditeter och ammat två barn så är brösten inte så som dom en gång var och därför vill jag ta ut, lyfta upp och lägga i nytt silicon igen. Detta kommer ske i två omgångar så jag kommer gå med små tuttar i ungefär 3 månader efter jag kan lägga in nytt. Och vem vet, kanske jag känner mig nöjd utan silicon och väljer att ha det som det är.. Det återstår att se!

Men i alla fall, ni kanske förstår att det känns lite onödigt att köpa en bikinitopp eftersom jag snart inte kommer att se ut som jag gör idag. Så jag får helt enkelt leta i min garderob efter något fint att ha på mig. Känns rätt så pirrigt att vi ska resa så snart som två veckor! Hoppas bara att jag och Oskar hinner få våra pass som vi fixade i fredags.. Gaah, känns lite smånervöst, men vi får hålla tummarna att vi får dom i tid!

Nä, nu babblar jag iväg som vanligt. Dags för lunch!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande