LIVE YOUR BEST

Dom absolut finaste jag vet!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!


Alltså, seriöst, jag vet inte hur jag och min man lyckades få dom absolut finaste små pojkarna i hela världen! Så tycker nog alla mammor och pappor om sina egna barn, och det är inget undantag för oss. Jag tycker mina pojkar är så sjukt söta tillsammans och jag kan bara sitta och se på dom och känna hur hela min kropp fylls upp av kärlek!

syskon

Oskar växer så det knakar och snart har han nästan växt förbi Filip! Som ni kan se på bilden så använder Oskar sin storebrors strumpor! Hihi. Visst är dom aningen för stora, men det gör ju ingenting 🙂

syskonkärlekDet är så härligt att se hur sammansvetsade dessa små pojkar redan har blivit och om jag gissar rätt så tror jag att dom kommer att vara väldigt tighta livet igenom. Jag är så oerhört glad över att vi fick barn tätt och jag är lite extra glad att vi fick två pojkar då jag är övertygad om att dom kommer ha det så himla kul tillsammans!

bröder

Goaste pojkarna i världen! Tänk att ni är mina barn, jag är så lyckligt lottad som fått bära er i 9 månader och nu få möjligheten att lära känna er och vara en del av era liv för resten av mitt liv. Jag älskar er. 

Nu ska jag gå ner med Filip till förskolan och sen ska jag och minstingen åka till läkaren för att få första vaccinsprutan. Jag hoppas att detta kommer att gå bra, men har planerat att vara hemma resten av dagen ifall, ifall han blir dålig efteråt.

Vi tänkte först att vi skulle beställa städning av huset inför julen, men jag är så fruktansvärt nojjig över att ta in någon främmande människa i huset som sen ska rota runt bland mina privata ägodelar. Jag förstår verkligen inte varför jag tänker så eftersom mina föräldrar har haft städhjälp så länge jag kan minnas och vi har alltid haft städerska sen jag var liten. Men då var det ju personer som man fattade tycke för och som blev mer som en del av familjen. Nu när jag inte bor hemma hos mina föräldrar längre, utan har en egen familj med eget hus så känns det inte som att jag vågar lita på att släppa in någon i huset konstigt nog. Så därför gör jag det hellre själv och tänkte att det kunde passa bra att börja idag 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande