LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

I vanliga fall brukar jag alltid gå ner i köket, sätta på en kanna kaffe och sen slå upp datorn medan Filip leker i vardagsrummet med min man. Men idag, av någon anledning, så kändes det inte så viktigt att prioritera datorn.. Det finns något som är så otroligt mycket viktigare för mig och det är mina pojkar. Så denna morgonen startades med massa lek med Filips favorit – grävmaskinen såklart!

favoritleksak_barnDet som är kul med maskinen nu är att lägga nappen i hytten, köra runt lite grann och sen ta upp nappen igen. Och så håller vi på. Hehe. Det är omöjligt att tröttna för så länge jag ser att Filip har det roligt och mår bra så mår jag bra.

gravmaskin_catEn sak som har börjat plåga mig en aning är tanken på hur vi ska göra med Filip när förlossningen sätter igång. Han kan ju såklart inte bli med till sjukhuset och jag är så oerhört rädd om honom och det viktigaste för mig är att jag vet att han har det bra och är på en säker plats. Vi har bett hans gudföräldrar att komma och passa honom när tiden är inne, men man vet ju aldrig när på dygnet födseln sätter igång och var man befinner sig. Plus att vi bor så långt bort från både sjukhuset och min bror så om det är rusningstrafik så kanske man inte hinner lämna osv osv.. Så jag oroar mig till tusen av någon dum anledning.. Men min man är kolugn och säger till mig att allting löser sig och att jag ska försöka att inte tänka på det. Som vanligt så har han ju såklart rätt, så jag ska försöka släppa det där. Man kan ju hoppas att det sätter igång på dagen och att Filip är på dagis tills hans gudföräldrar kommer. Oavsett hur, var och när så löser sig ju helt säkert, för det måste det bara göra 🙂

bamse_tshirt_barnNä hörni, nu ska jag återgå till lekandet med min fina, älskade familj.

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vilka härliga bilder!!Det kommer nog lösa sig fint, blir sällan bättre av att man ska gå och oroa sig!Ha en go helg!!

  2. Vilka härliga bilder!!Det kommer nog lösa sig fint, blir sällan bättre av att man ska gå och oroa sig!Ha en go helg!!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande