LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Herregud, det snöar! När jag skulle gå med Filip till dagis så var vädret som vanligt, kallt och mörkt. Men när jag hade lämnat honom och kom ut igen så var det vitt! Det snöade för fullt och hade redan lagt sig ett vitt fint lager över marken och på träden. När jag kom hem så var hela vagnen full av snö, så jag skakade av den och ställde in Oskar och sprang ut för att ta en bild. 🙂

forsta_snon

Jag älskar snö! Det blir så mycket mysigare när det är vitt och fint ute, istället för mörkt och trist. Nu är det bara december månad som saknas så att man kan börja julpynta och göra det lika mysigt inne som det är ute i snön. Hihi!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Åh vad mysigt med snö, jag längtar efter den nu, det blir så mycket ljusare och mera ombonat ute än med alla träd som står kala utan löv, det är konstant mörker nästan, så ja tack lite snö vore fint om inte får det mer än gärna komma till 1:a advent, då vi kör vårat årliga adventsmys med släkten här hemma.Ha en fin kvällKram Linda

 2. Åh vad mysigt med snö, jag längtar efter den nu, det blir så mycket ljusare och mera ombonat ute än med alla träd som står kala utan löv, det är konstant mörker nästan, så ja tack lite snö vore fint om inte får det mer än gärna komma till 1:a advent, då vi kör vårat årliga adventsmys med släkten här hemma.Ha en fin kvällKram Linda

 3. Åh vad mysigt med snö, jag längtar efter den nu, det blir så mycket ljusare och mera ombonat ute än med alla träd som står kala utan löv, det är konstant mörker nästan, så ja tack lite snö vore fint om inte får det mer än gärna komma till 1:a advent, då vi kör vårat årliga adventsmys med släkten här hemma.Ha en fin kvällKram Linda

 4. Åh vad mysigt med snö, jag längtar efter den nu, det blir så mycket ljusare och mera ombonat ute än med alla träd som står kala utan löv, det är konstant mörker nästan, så ja tack lite snö vore fint om inte får det mer än gärna komma till 1:a advent, då vi kör vårat årliga adventsmys med släkten här hemma.Ha en fin kvällKram Linda

 5. Åh vad mysigt med snö, jag längtar efter den nu, det blir så mycket ljusare och mera ombonat ute än med alla träd som står kala utan löv, det är konstant mörker nästan, så ja tack lite snö vore fint om inte får det mer än gärna komma till 1:a advent, då vi kör vårat årliga adventsmys med släkten här hemma.Ha en fin kvällKram Linda

 6. Åh vad mysigt med snö, jag längtar efter den nu, det blir så mycket ljusare och mera ombonat ute än med alla träd som står kala utan löv, det är konstant mörker nästan, så ja tack lite snö vore fint om inte får det mer än gärna komma till 1:a advent, då vi kör vårat årliga adventsmys med släkten här hemma.Ha en fin kvällKram Linda

 7. Mysigt.Här är det regn o grått.Vill du ha mkt jultips så titta in på min blogg i december. Jag älskar december och jul ! Kram

 8. Mysigt.Här är det regn o grått.Vill du ha mkt jultips så titta in på min blogg i december. Jag älskar december och jul ! Kram

 9. Mysigt.Här är det regn o grått.Vill du ha mkt jultips så titta in på min blogg i december. Jag älskar december och jul ! Kram

 10. Mysigt.Här är det regn o grått.Vill du ha mkt jultips så titta in på min blogg i december. Jag älskar december och jul ! Kram

 11. Mysigt.Här är det regn o grått.Vill du ha mkt jultips så titta in på min blogg i december. Jag älskar december och jul ! Kram

 12. Mysigt.Här är det regn o grått.Vill du ha mkt jultips så titta in på min blogg i december. Jag älskar december och jul ! Kram

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning