LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!Det bästa som finns i hela världen är att få spendera tid med sin familj och dom man håller närt. Min mamma är inte bara min mamma, hon är även min allra bästa vän och jag älskar att få vara med henne.sapbubblorUnder hela dagen igår så satt jag bara och önskade att tiden skulle stanna så att jag kunde få ha min mamma hos mig för alltid. Men klockan tickade på fortare än någonsin och rätt som det var så kom M hem och det var dags för oss att åka in till stan för att äta middag. Dock var det varning för blixthalka så jag vågade inte köra på motorvägen in till city, så vi åkte in till Jessheim istället och satte oss på Ciao Bella.restaurang_tips_osloVi beställde bruchetta, pizza och pasta. Jag var vrålhungrig och åt så fort att jag fick ont i magen och sen blev jag lite ledsen att maten var uppäten och att middagen var över så fort. Typiskt mig!ciao_bella_jessheimEftersom jag inte ville att kvällen skulle va slut så bestämde vi oss att kolla lite på stan innan det var tid för mamma att åka in med tåget till Oslo. Det regnade och var isgata, så vi halkade oss fram till stationen och tog farväl. Det var sorgligt att lämna henne där och jag önskar så innerligt att vi kunde bott närmare varandra så att vi kunde träffas mer. Men det är ingen som säger att vi aldrig någonsin kommer bo i samma land igen, vem vet, kanske dom flyttar hit eller kanske vi flyttar till Sverige igen. Who knows? 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera