LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Filip_och_Oskar

Jag tror nog seriöst inte att det finns någon större lycka hos en mor än den hon känner när hon ser att ens barn älskar varandra. Det kunde gått hur som helst, men dom här två pojkarna är så storförtjusta i varann att dom får hela rummet att bubbla över av kärlek.

syskonkarlek

M tyckte att jag hade klätt dom lite för randigt idag. Ska jag vara ärlig så tänkte jag faktiskt inte på det, men nu ser jag att dom matchar varandra lite för bra 😉 Men dom ska snart få byta om igen eftersom vi ska på kalas-lunch lite senare!

barnmode_pojkar

Jag undrar hur många bilder jag tar varje dag på mina pojkar. Jag tror nog min externa hårddisk snart exploderar över. Men jag kan inte låta bli. Så fort Filip springer fram och ska gosa med Oskar så är jag där och vill föreviga den fina stunden för evigt.

storebror

Denna morgonen har varit lite av det ovanliga. Eftersom M är hemma så har vi kunnat ta det väldigt lugnt och harmoniskt eftersom båda barnen kan få uppmärksamhet samtidigt och jag har till och med fått både duscha och gå på toaletten själv, utan att ha med mig båda pojkarna eller stressa mig svettig. 🙂

Vi har precis ätit frukost och ska alldeles strax göra oss i ordning hela familjen för att åka ner till Oslo. Vi ska som sagt på en liten kalaslunch för att fira min bror som har fyllt 30 år. Mina föräldrar är redan där och det ska bli superkul att träffas allihopa. <3

syskonkarlekVi får se om jag lyckas slita dom här kramgoa grabbarna från varandra så att vi kan byta om. Tror att det randiga ska bytas ut mot skjorta 🙂

Kram så länge

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande