LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Gårdagen på hytta var minst lika mysig som den första dagen. Vi började med att äta en supergod frukost som Erika stått och slitit med på morgonen medan jag och min man var ute och gick med Filip så att han skulle få sova lite till i vagnen. (natten var ju som sagt helt jävlig..)

gourmet_frukostSå efter ett gott påfyll med energi och några stora koppar kaffe så var vi på banan igen. Filip vaknade på glatt humör och kunde vara med och leka en liten stund ute på gräset.

utomhuslekarPå dagarna har Filip varit rätt så okej att ha att göra med. Han verkar inte ha ont av sina prickar och som tur är så har han bara fått tre stycken på vid hakan och några i munnen.

gungaSå länge man sysselsätter honom så är han go och glad, men blir lätt lite trött och sliten.. men då får man bara kramas lite grann..

kramas.. och leka lite till! 🙂

vitt_staketMen sen när han började bli trött igen så tog vi en tur i bilarna upp för att se dom vackra fjällen så att barnen kunde sova i bilarna.

biltur_telemarkJag satt helt mållös i bilen över hur vackert det faktiskt är här.

utsikt_telemarkEn väldigt trött Susanna med enorma påsar under ögonen försöker passa in i den fina miljön i bakgrunden.. Blev solglasögon på resten av dagen. 🙂

vacker_utsiktDet var så vackert här och man blir så harmoniskt på något vis när man ser platser som dessa..

LifjellHögst upp var det lite kallt med snö på vissa håll, men gud så vackert!

utsikt_lifjell

Efter att vi skådat all vacker utsikt så åkte vi ner på normal nivå igen. Pojkarna ville fiska och självklart skulle dom då få lov till det!

vattenkoppor_barn“Kolla pappa fiskar!”

flugfiskeJag och Erika tog med barnen på en promenad istället och Filip somnade såklart igen. Han var inte helt frisk och blev hängigare och hängigare under dagen. Så när dom var klara med fisket så åkte vi tillbaka till stugan för att fika lite grann.

nicole_filipFilip och Nicole fick lekt av sig lite grann, men efter en kort stund så blev Filip  värre och jag och min man började diskutera hur vi skulle göra med honom för att han skulle ha det så bra som möjligt och beslutade oss för att bege oss hemåt igen så att han fick sova nästa natt i sin egen säng hemma..

barnlekarHälsa kommer alltid först och även fast vi hade det väldigt trevligt trots en vattenkoppsjuk liten Filip så kände vi att det var bäst för alla om vi åkte hem lite tidigare.

Tur var väl det för denna natten har varit lika jobbig. Men nu har vi i alla fall varit hemma och kunnat turas om på ett bättre sätt. M la sig när vi kom hem vid åtta tiden och då gick jag med Filip tills han till slut somnade strax innan 23. Sen vaknade han igen en halvtimma senare och då gick min man upp och var med honom till 04.30. Sen gick jag och bytte och var med honom till 06.30 och sen fick jag lägga mig igen. Men nu när jag vaknade kl 08.30 och gick ner till mina pojkar så låg dom och stensov på soffan. Så jag smög upp igen för att inte väcka dom och började skriva på detta blogginlägget.

Uppdateringen på bloggen har varit mindre nu när vi var borta, men nu är vi hemma igen och då kommer allting återgå till det vanliga. 😉

Ni kommer väl ihåg att vara med och tävla om dom supersnygga, exklusiva doftljusen från K.Lundqvist? KLICKA HÄR för att vara med! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. vilken härlig start på dagen med den frullen! och resten verkade ju fint det med.. jobbigt med sjuka barn :/ kram!

  2. vilken härlig start på dagen med den frullen! och resten verkade ju fint det med.. jobbigt med sjuka barn :/ kram!

  3. vilken härlig start på dagen med den frullen! och resten verkade ju fint det med.. jobbigt med sjuka barn :/ kram!

  4. vilken härlig start på dagen med den frullen! och resten verkade ju fint det med.. jobbigt med sjuka barn :/ kram!

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande