LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Pojkarna ligger fortfarande och sover så då tänkte jag passa på att berätta för er hur vi hade det igår, alltså dag 2 i Stockholm.

Vi började med att möta upp min mamma på tunnelbanan och det tyckte jag och min man var lite kul eftersom vi aldrig åker kollektivt annars. Vi har bil och är väldigt bekväma med det och Oslos tunnelbanor är långt ifrån så fräscha som dom var här i Stockholm!

tunnelbana_stockholm

Vi åkte till GE på Danderyd för att göra ett 3D-ultraljud på bebisen i magen och jisses så häftigt det var att se vår lilla pojk. Han var bedårande söt och var faktiskt väldigt lik sin storebror. Namnet som jag och min man kom på kvällen innan är fastsatt nu, så vi vet precis vad han ska heta vår lille plutt. 🙂

Ge_ultraljud

Efter ultraljudet åkte vi tillbaka till stan för att möta upp min pappa och Filip för att äta lite lunch på Hötorget. Självklart beställde jag svenska köttbullar med potatismos, brunsås och lingon. Man får ju passa på när man är i Sverige liksom!

hötorget_restaurang_stockholm

Det var riktigt gott och efter vi ätit så gick vi och shoppade. Jag fick hjälp på Sephora och köpte massor med smink. Dom är så himla hjälpsamma där och jag har tidigare köpt massa onödigt som ska täcka min acne. Men nu fick jag ordentlig hjälp och hittade något som tydligen kommer passa min hud perfekt. Jag kan visa er vid ett senare tillfälle vad jag köpte! När vi var inne i butiken så tog dom, för övrigt, fast en tjej som snattade. Det var lite läskigt att se faktiskt och stackars flickan skakade som ett litet asplöv när vakten hittade en parfym som hon lagt i sin väska. Varför gör man så egentligen? Jag undrar verkligen vitsen med varför man ska stjäla.. Uff så hemskt. Men det var ju tur att dom kom på henne så gör hon förhoppningsvis aldrig om det igen!

I alla fall. Efter att vi kollat runt i lite butiker så gick vi en promenad på Strandvägen.

strandvagen_stockholm

Det var underbart att få umgås några timmar med mina föräldrar och vi hade supermysigt ihop.

min_mammaNär vi vinkat hejdå till mina föräldrar som skulle till flygplatsen, så traskade vi vidare runt på stan, ända tills vi fick så ont i fötterna och hela kropparna att vi var tvungna att ta oss tillbaka till hotellet igen. Väl framme så satte vi oss i soffan och myste.

pyjamas_barn

Filip var också rätt så sliten efter en heldag på stan och längtade nog tills klockan skulle ticka fram till läggdags.

stockholm_dag_2

När pojkarna vaknar så ska vi äta frukost här på hotellet och sen ska vi göra oss i ordning för en heldag på Skansen. Först måste vi bara förbi en sportbutik och köpa ordentliga skor till min man så att han klarar av att gå en hel dag idag också. Han har lite problem med sin rygg och dum som han är så tog han inte med sig ordentliga gåskor. Så det är väl en jäkla tur att det finns fullt av butiker här så att man kan köpa nya! (känner jag min man rätt så “glömde” han skor hemma just av den anledningen 😉 )

Som det ser ut nu så ska det ju faktiskt vara sol och skönt idag också så jag tror att vi kommer få ännu en toppendag här i storstaden!

Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Härligt 😃 & vad mysigt med ultraljudet, spännande att få höra vad det blir för namn sen 😊

  2. Härligt 😃 & vad mysigt med ultraljudet, spännande att få höra vad det blir för namn sen 😊

  3. Önskar er en härlig dag på Skansen och ute på Djurgården. Det är mysigt att ta båten över till Djurgården från Nybroplan och gå av vid gröna Lund och sedan över till Skansen.Och Stockholm är ju bara bäst!KOm gärna ihåg en lunch på Riche eller mat på Berns Asiatiska. Men det finns ju så mycket att välja på…

  4. Önskar er en härlig dag på Skansen och ute på Djurgården. Det är mysigt att ta båten över till Djurgården från Nybroplan och gå av vid gröna Lund och sedan över till Skansen.Och Stockholm är ju bara bäst!KOm gärna ihåg en lunch på Riche eller mat på Berns Asiatiska. Men det finns ju så mycket att välja på…

  5. Mysigt med Skansen och tur ni hade med toppenväder 😊 Hoppas ni fortsätter och njuta av underbara Stockholm 😉

  6. Mysigt med Skansen och tur ni hade med toppenväder 😊 Hoppas ni fortsätter och njuta av underbara Stockholm 😉

  7. Nämen åh vad häftigt att se bebisen i 3D!!! O grattis till den lilla om jag inge sagt det innan!! 😊OSLOFRU SVAR:Hihi ja det var spännande! Tack snälla du 😊

  8. Nämen åh vad häftigt att se bebisen i 3D!!! O grattis till den lilla om jag inge sagt det innan!! 😊OSLOFRU SVAR:Hihi ja det var spännande! Tack snälla du 😊

  9. Åh, vart på Danderyd kan man göra 3D ultraljud hittar inte..OSLOFRU SVAR:Å nej, det kan man nog inte göra där. Min mamma jobbar med ultraljud så en kollega till henne körde på mig där. Men kolla på MammaMia i Stockholm, dom gör! 😊

  10. Åh, vart på Danderyd kan man göra 3D ultraljud hittar inte..OSLOFRU SVAR:Å nej, det kan man nog inte göra där. Min mamma jobbar med ultraljud så en kollega till henne körde på mig där. Men kolla på MammaMia i Stockholm, dom gör! 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande