LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Trots det lite gråa vädret idag så fick vi lust att ta med oss våra pojkar ut en sväng för att få lite frisk luft. Vi tog inte med oss någonting, utan gick bara ut med oömma kläder, la Oskar i vagnen och började traska iväg.

tvåbarnsmamma

Oskar sov som en stock i vagnen under hela tiden vi var ute och Filip sprang omkring som en liten galning och skrattade högt när han sprang fram och tillbaka med energi på max nivå. Det känns så kul att vi nu är fyra i familjen, men snacka om att det har blivit ett helt annat tempo här hemma och att man hela tiden har någonting att göra. Jag är väldigt glad att M är hemma nu i tio arbetsdagar för om jag ska vara ärlig så förstår jag inte helt hur folk får ihop det som går hemma med fler än ett barn själv! Jag är dödsnervös för när den tiden kommer då jag ska vara själv med Filip och Oskar, men det kommer säkert gå bra. Det gäller bara att ta en sak i taget antar jag och utesluta saker som är mindre viktiga och fokusera på att barnen har det bra. 🙂

Nu är M och Filip uppe och badar så att jag kunde få en lugn stund, så då tog jag fram datorn för att blogga och svara på lite mail, samtidigt som jag har världens vackraste utsikt, nämligen Oskar på bordet framför mig i sin babynest. Han är så gudomligt söt och det är näst intill omöjligt att slita blicken från honom. Så nu ska jag stänga ner här och bara njuta av att han är här hos mig innan dom större pojkarna kommer ner och det blir full fart här nere igen! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Åååå så underbart att se dig och din familj. Oskar är ju verkligen underbart söt. Jag förstår verkligen att du är lycklig. Du har ju bland dom finaste pojkarna i världen och jag önskar dig och M och era 2 barn all lycka i framtiden. STOOOORT GRATTIS TILL ER!Kram// Carmen

  2. Åååå så underbart att se dig och din familj. Oskar är ju verkligen underbart söt. Jag förstår verkligen att du är lycklig. Du har ju bland dom finaste pojkarna i världen och jag önskar dig och M och era 2 barn all lycka i framtiden. STOOOORT GRATTIS TILL ER!Kram// Carmen

  3. Åååå så underbart att se dig och din familj. Oskar är ju verkligen underbart söt. Jag förstår verkligen att du är lycklig. Du har ju bland dom finaste pojkarna i världen och jag önskar dig och M och era 2 barn all lycka i framtiden. STOOOORT GRATTIS TILL ER!Kram// Carmen

  4. Åååå så underbart att se dig och din familj. Oskar är ju verkligen underbart söt. Jag förstår verkligen att du är lycklig. Du har ju bland dom finaste pojkarna i världen och jag önskar dig och M och era 2 barn all lycka i framtiden. STOOOORT GRATTIS TILL ER!Kram// Carmen

  5. Vad fina ni är, du och dina pojkar <3Vet du vad som är lite lustigt? Min bror heter Filip i förnamn och Oskar i mellannamn. HihiJag vill åter igen önska er stort grattis!!!OSLOFRU SVAR:Hihi ja det var lite lustigt. 😊 Tack snälla rara du 😊

  6. Vad fina ni är, du och dina pojkar <3Vet du vad som är lite lustigt? Min bror heter Filip i förnamn och Oskar i mellannamn. HihiJag vill åter igen önska er stort grattis!!!OSLOFRU SVAR:Hihi ja det var lite lustigt. 😊 Tack snälla rara du 😊

  7. Vad fina ni är, du och dina pojkar <3Vet du vad som är lite lustigt? Min bror heter Filip i förnamn och Oskar i mellannamn. HihiJag vill åter igen önska er stort grattis!!!OSLOFRU SVAR:Hihi ja det var lite lustigt. 😊 Tack snälla rara du 😊

  8. Vad fina ni är, du och dina pojkar <3Vet du vad som är lite lustigt? Min bror heter Filip i förnamn och Oskar i mellannamn. HihiJag vill åter igen önska er stort grattis!!!OSLOFRU SVAR:Hihi ja det var lite lustigt. 😊 Tack snälla rara du 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning