LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag åkte jag och Oskar in till stan för att träffa Erika och som jag nämnde för er tidigare så hatar jag att köra bil och parkera i stan. Så istället för att virra runt som en idiot så tänkte jag att jag skulle ta det säkra före det osäkra och parkera i det svindyra parkeringshuset jämte Erikas jobb. Självklart skulle inte det heller gå felfritt, utan jag svängde självklart in för tidigt och hamnade helt fel. Porten som jag trodde skulle öppnas när jag körde fram gjorde inte det, så då var det bara att försöka backa ut på vägen igen, stoppa upp all trafik och svänga av lite längre fram istället. Pinsamt! Men det är så typiskt mig så jag är inte förvånad, utan väldigt van vid att skämmas lite grann bakom ratten.

Jaja, jag kom i alla fall fram tillslut och lyckades parkera bilen i parkeringshuset och mötte sen upp Erika. Det regnade lite grann så vi gick till restaurang Cafe Sorgenfri som ligger på Akerbrygga i Oslo. Det är ett jättemysigt ställe med häftig inredning och helt okej god mat.cafe_sorgenfri_aker_bryggeDet var jättekul att träffa Erika och prata av sig lite grann. Hon är en väldigt bra vän och jag känner att jag kan prata med henne om absolut allting som försegår i mitt liv, både sånt som är bra och även sånt som är lite jobbigt. Oskar vaknade nästan med en gång när vi kom in på restaurangen, men det gjorde ingenting för han satt så snällt i mitt knä och lyssnade när vi satt och prata.

cafe_sorgenfri_osloNär vi ätit upp så var Erika tvungen att gå tillbaka till jobbet så då gick jag och Oskar en liten sväng på stan och kollade runt i butiker. Det tar ungefär 30 minuter att åka in till city från där vi bor så därför ville jag inte åka hem med en gång igen. Det var mysigt att bara strosa omkring och kolla lite grann, dock hittade jag ingenting att köpa för ovanlighetens skull, men ibland räcker det att bara gå och se vad som finns för skojs skull. Nu börjar ju faktiskt julen närma sig och snart är det nästan dags att börja se på julklappar. Får se vad man ska hitta på i år till allihopa.. Hmm.

Vi kom precis hem igen och alldeles strax kommer nog M och Filip också. Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på till middag idag så jag funderar på om jag ska ringa och be M köpa med sig lite sushi. Det har nog aldrig Filip smakat på, undrar om han gillar rå fisk? Det återstår att se! 😉

 

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning