LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Då var videon äntligen färdig, så sätt på er träningkläder och träna med mig! Det är ett pass på 15 minuter där vi endast tränar ben och rumpa för en fylligare och fastare stjärt! 😉

https://youtu.be/LAzk-reYOeg

Superenkelt men extremt effektiv träning! Jag tycker att det är kul att träna när jag kan vara hemma och inte behöver några vikter eller redskap. Dessutom är det riktigt kul när det går fort och man känner resultat. Jag har själv träningsverk så det skriker om det idag!

Jag ska alldeles strax sätta Oskar i pulkan och gå ner till förskolan för att hämta Filip. Vi glömde att hämta upp elbilen på Ms jobb igår, så nu har han plötsligt båda bilarna på jobbet och jag har ingen. Sen glömde vi självklart att ta ut vagnen ur bilen också, så då återstår endast ett alternativ och det är att ta pojkarna i pulkan som vi fick av mina föräldrar i julklapp. Tur att det är metervis med snö ute! 😉

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. varför kan man inte se dina tränings filmer.behöver komma i form lite och nu när man är motiverad hittar jag inte dina bra videos du har gjort

  2. varför kan man inte se dina tränings filmer.behöver komma i form lite och nu när man är motiverad hittar jag inte dina bra videos du har gjort

  3. varför kan man inte se dina tränings filmer.behöver komma i form lite och nu när man är motiverad hittar jag inte dina bra videos du har gjort

  4. varför kan man inte se dina tränings filmer.behöver komma i form lite och nu när man är motiverad hittar jag inte dina bra videos du har gjort

  5. Söt du är! Tror jag tog bort dom tyvärr.. Jag hade nämligen musik till som man inte fick. Var inte så insatt i youtube så jag tog bort dom så att jag inte skulle ha gjort något man inte får.. Kan göra nya videos om dom uppskattas 😊 Kram på dig

  6. Söt du är! Tror jag tog bort dom tyvärr.. Jag hade nämligen musik till som man inte fick. Var inte så insatt i youtube så jag tog bort dom så att jag inte skulle ha gjort något man inte får.. Kan göra nya videos om dom uppskattas 😊 Kram på dig

  7. Söt du är! Tror jag tog bort dom tyvärr.. Jag hade nämligen musik till som man inte fick. Var inte så insatt i youtube så jag tog bort dom så att jag inte skulle ha gjort något man inte får.. Kan göra nya videos om dom uppskattas 😊 Kram på dig

  8. Söt du är! Tror jag tog bort dom tyvärr.. Jag hade nämligen musik till som man inte fick. Var inte så insatt i youtube så jag tog bort dom så att jag inte skulle ha gjort något man inte får.. Kan göra nya videos om dom uppskattas 😊 Kram på dig

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande