LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Det var jätteroligt att träffa Sara och hennes sambo idag hemma hos dom. Filip tycker ju alltid att det är så skoj att upptäcka och utforska nya platser. saraDet fanns inga leksaker, men massor att leka med! 😉 Det roligaste var nog att busa med Sara  och öppna och stänga, samt tända och släck typ hundra tusen gånger innan han tröttnade. Hihi.

Vi var där så länge vi kunde innan det var dags att ta sig hem så att Filip kunde lägga sig i lagom tid. Han har precis somnat och nu sitter jag och mina andra pojkar i soffan och äter popcorn till kvällsmat.

Imorgon ska Filip till förskolan efter att han har haft lite julledigt. Vi får se hur det går. Antingen kommer han tycka att det är superkul, eller så kanske han är skeptisk eftersom han varit borta så länge. Vi håller tummarna att det går bra. Jag tänkte att jag skulle komma iväg och träna och sen ska jag börja måla på en ny, lite större tavla.

Gokväll på er så hörs vi imorgon igen!

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande