LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Jag älskar att ha min mans mamma här på besök! När jag kom hem förut idag så hade hon städat hela köket och fått ordning i alla lådor och skåp. Hon hade verkligen fått ordning på våra saker och hittat saker som jag inte ens visste att vi hade. Tackar för det kära svärmor! 🙂

Hela eftermiddagen gick till att julpynta, lyssna på julmusik och försöka få julstämning i huset. Plötsligt var det kväll och dags för middag. Tiden går fort när man har roligt!

vardagsruminspirationEfter den goda middagen så drack vi bubbel och åt choklad. Urmysigt och jättegott 🙂

choklad_och_champagne

Vi har haft en jättetrevlig kväll här hemma och njutit av allt det vackra julpyntet. Granen är till och med klädd och dom röda gardinerna är uppe. Jag ska visa er imorgon hur mysigt vi har fått det, men nu ska jag umgås en stund till med familjen innan det är dags att sova.

ersattning_bebis

Godkväll allesamman 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Slutat amma? Får man fråga varför? Har börjat fundera på om det är dags att börja med flaska här med nämligen.OSLOFRU SVAR:Nej jag har inte slutat amma! 😊 Men Oskar äter som en hest så jag måste ge lite ersättning på kvällen så han blir ordentligt mätt 😊

  2. Slutat amma? Får man fråga varför? Har börjat fundera på om det är dags att börja med flaska här med nämligen.OSLOFRU SVAR:Nej jag har inte slutat amma! 😊 Men Oskar äter som en hest så jag måste ge lite ersättning på kvällen så han blir ordentligt mätt 😊

  3. Slutat amma? Får man fråga varför? Har börjat fundera på om det är dags att börja med flaska här med nämligen.OSLOFRU SVAR:Nej jag har inte slutat amma! 😊 Men Oskar äter som en hest så jag måste ge lite ersättning på kvällen så han blir ordentligt mätt 😊

  4. Slutat amma? Får man fråga varför? Har börjat fundera på om det är dags att börja med flaska här med nämligen.OSLOFRU SVAR:Nej jag har inte slutat amma! 😊 Men Oskar äter som en hest så jag måste ge lite ersättning på kvällen så han blir ordentligt mätt 😊

  5. Slutat amma? Får man fråga varför? Har börjat fundera på om det är dags att börja med flaska här med nämligen.OSLOFRU SVAR:Nej jag har inte slutat amma! 😊 Men Oskar äter som en hest så jag måste ge lite ersättning på kvällen så han blir ordentligt mätt 😊

  6. Slutat amma? Får man fråga varför? Har börjat fundera på om det är dags att börja med flaska här med nämligen.OSLOFRU SVAR:Nej jag har inte slutat amma! 😊 Men Oskar äter som en hest så jag måste ge lite ersättning på kvällen så han blir ordentligt mätt 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning