LIVE YOUR BEST

Bruce vs Caitlyn Jenner

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

För många veckor sen så skrev jag om hur förvånad jag var över hur världskända, Bruce Jenner – pappa till Kardashian/Jenner systrarna, skulle göra ett könsbyte från man till kvinna. (Du kan läsa mer om det HÄR)

catelyn_jenner

Jag var först väldigt förvånad och chockad över nyheten och det tog tid för mig innan jag förstod mig på vad han och även väldigt många andra går igenom som känner att dom har sin själ i fel kropp. Nu är jag mer förstående och efter att ha sett på vad Bruce går igenom och hur hans familj stöttar honom och vad dom tillsammans går igenom så kan man säga att jag har fått ett öppnare sinne för det hela. Däremot så önskar jag verkligen inte att någon ska behöva gå igenom en sån här förvandling, då det självklart är stora både psykiska och fysiska förändringar personen i fråga går igenom. Plus att nära och kära blir väldigt påverkade av det beslut som tas när en person väljer att göra ett könsbyte. Men, man ska självklart inte leva ett liv som man inte känner är det rätta. Så jag tycker i detta läge att Bruce gjort helt rätt – dock allt för sent. Han har vetat att han var en kvinna i hela sitt liv, så jag tycker synd om honom att han inte vågat ta steget fören nu i 65 års ålder. Men bättre sent än aldrig antar jag!

bruce_vs_catelyn_jenner

Jag måste säga att Caitlyn är betydligt mycket vackrare än Bruce. Så jag antar att hennes rätta jag verkligen kommit fram nu och jag hoppas att hon får leva resten av sitt liv som den kvinna hon alltid önskat att hon var <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning