LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Jag tänkte att jag skulle fortsätta berätta om dagen igår. Efter att vi hade varit på Universeum så hade min man bokat en aromamassage till mig. Han är så otroligt omtänksam som tänker på mig och ville unna mig lite egentid för att slappna av för en stund. Den massagen var mer behövd än vad jag kunde ana. Jag kände mig fullkomligt utvilad efteråt och alla spänningar i ryggen och kroppen hade släppt. Som jag nämnde i mitt förra inlägg så rekommenderade hon att jag skulle börja tänka på att ta hand om min rygg och gå på massage lite oftare och det tror jag faktiskt att jag ska börja göra också. Vi mammor måste börja tänka lite mer på oss själva och unna oss att bli lite bortskämda ibland, det är vi värda tycker jag 🙂

Efter massagen så gick vi upp på rummet och gjorde oss i ordning för kvällen. Mina föräldrar var och hämtade Filip så att vi kunde få gå ut och äta på restaurang och ha det lite lugnt under middagen för en gångs skull. Filip är nämligen i en sån ålder nu där det sista han har lust med är att sitta still i flera timmar, så han hade det betydligt mycket roligare med mormor och morfar än med oss igår.gothia_towers

Vi skulle äta på Brasseri Lipp som ligger på avenyn och tänkte att det kunde vara skönt att ta en promenad dit.

goteborgVi trodde att Oskar skulle somna i vagnen och vårt mål var väl egentligen att han skulle sova under middagen, men så fort vi kom fram så vaknade vår älskade lilla going..

brasseri_lipp

..men det gjorde absolut ingenting för han var inte ledsen eller jobbig alls att ha å göra med, snarare tvärt om. Han låt och myste i vagnen och ibland tog vi upp han och gosade lite grann mellan måltiderna.

brasseri_lipp_recension

Vi fick ett otroligt fint bemötande när vi kom. Jag fick känslan av att det var mest branchfolk och trodde inte med det första att det var så barnvänligt. Men hovmästaren var otroligt serviceinriktad och möblerade om för att se till att vi fick plats med barnvagnen jämte oss och god plats för oss själva.

Vi beställde var sitt glas vin och kollade över menyn.

restaurang_brasseri_lipp

Maten var över all förväntan och jag blev positivt överraskad över hur exklusiv den ena rätten efter den andra var. Munnen fylldes av en explosion av smaker för varje tugga man tog och när huvudrätten var uppäten så trodde jag inte att efterrätten skulle hålla ett lika bra mått som dom tidigare rätterna..

brasseri_lipp_goteborg

Men herregud så fel man kunde ha. Efterrätten kan nog ligga på top 3 av alla efterrätter jag någonsin smakat. Kolasåsen var inte bara en vanlig kolasås, utan det kändes nästan som att man stoppade julafton i munnen. Om ni någonsin går till Brasseri Lipp så måste ni äta denna efterrätten, päron, kolasås och vaniljglass. Wow säger jag bara.

barnvanlig_restaurang_goteborg

Jag kommer ihåg att jag och M alltid drog oss för att gå ut och äta med Filip när han var så här liten eftersom vi var osäkra på hur han skulle bete sig. Vi var nog mycket mer stressade som föräldrar då än vad vi är nu, för med Oskar gick det alldeles galant! Är det någon gång man ska gå på restaurang med barn så är det under dom första månaderna. Jag är så glad över att vi fick en sån fin middag tillsammans igår. Det var så länge sen jag och M hade det lite romantisk tillsammans och jag minns inte ens när vi senast åt middag på en restaurang. Sen är jag så glad också över att maten och drycken var så god och att personalen var så trevliga och serviceminded. Topbetyg på gårkvällen med andra ord!

champagne

OSLOFRUS BETYG PÅ BRASSERI LIPP:

Service

betyg_4Otrolig service från att man kom innanför dörrarna tills det att man gick. Dock var själva serveringen lite sisådär.

Mat

betyg_4Maten går inte att klaga på, däremot fick jag ett hårstrå i min huvudrätt. Men när jag klagade så fick jag genast en ny rätt serverad. 

Lokal

betyg_2Lokalen gav en gammaldags krogskänsla vilket kanske inte var fullt så passande för en barnfamilj. Känslan man fick när man steg ner i lokalen var att det kändes lite smutsigt och som att man skulle ta en afterwork där och inte äta en trerätters.

 

TOTALT:

betyg_3

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Så härlig och mysig med middag på restaurang! Tycker allt att era pojkar är syskonlika, så söta 😊

  2. Så härlig och mysig med middag på restaurang! Tycker allt att era pojkar är syskonlika, så söta 😊

  3. Så härlig och mysig med middag på restaurang! Tycker allt att era pojkar är syskonlika, så söta 😊

  4. Så härlig och mysig med middag på restaurang! Tycker allt att era pojkar är syskonlika, så söta 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning