LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu har vi precis kommit hem från våra ärenden som vi skulle fixat. Det är skönt att få gjort så mycket på morgonen och nu har vi hela dagen framför oss här hemma i solen.rotting_utomhusmoblerMina sjukt coola pojkar. Tror Filip älskar att ha sin pappa hemma på pappaperm! 😉

solglasogon_till_barnFinner inga ord för hur glad jag är i mina pojkar! Dom är underbara och det är så fantastiskt att veta att vi snart får en pojke till i familjen. Det är en väldigt speciell känsla jag får i kroppen av att se på mina älsklingar och kärleken i min kropp räcker ibland inte ens till utan övergår i tårar av lycka. Kan vara att jag är överkänslig som gravid, men jag är så lycklig att gråta blir ända sättet som jag kan visa mina känslor på. <3

coola_pojkarI love my boys!! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning