LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu har vi precis kommit hem från våra ärenden som vi skulle fixat. Det är skönt att få gjort så mycket på morgonen och nu har vi hela dagen framför oss här hemma i solen.rotting_utomhusmoblerMina sjukt coola pojkar. Tror Filip älskar att ha sin pappa hemma på pappaperm! 😉

solglasogon_till_barnFinner inga ord för hur glad jag är i mina pojkar! Dom är underbara och det är så fantastiskt att veta att vi snart får en pojke till i familjen. Det är en väldigt speciell känsla jag får i kroppen av att se på mina älsklingar och kärleken i min kropp räcker ibland inte ens till utan övergår i tårar av lycka. Kan vara att jag är överkänslig som gravid, men jag är så lycklig att gråta blir ända sättet som jag kan visa mina känslor på. <3

coola_pojkarI love my boys!! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande