LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon och tusen tack till alla som kommenterat, smsat, mailat och ringt för att önska mig väl efter min operation! Ni är alla underbara och jag är så glad och tacksam över vilka fina människor jag har runt omkring mig i mitt liv. <3 Igår när vi kom hem så kändes allting lite overkligt och jag hade nog lite svårt att greppa vad jag faktiskt gått igenom. Men efter att jag sovit en stund på dagen så kände jag mig sen återställd och fick känslan av att allting bara var en hemsk mardröm. Jag krabblade upp jämte mina pojkar i soffan och så plingade det på dörren. Det var ett blomsterbud från mina föräldrar <3blomsterbudTrots att jag är vuxen nu och har min egen familj, så kommer jag alltid att vara mina föräldrars lilla barn. Det känns underbart att ha deras stöd, stöttande och kärlek och även fast dom inte är här personligen så känner jag ändå av att dom tänker på mig och finns där för mig.rosorJag och Oskar vaknade rätt så tidigt imorses. Det verkar som att han har lite ont i magen.. Under min operation så gav dom mig väldigt stark antibiotika som jag inte fick amma på dom första timmarna, men i natt har jag ammat igen och efter det har han varit väldigt orolig i kroppen och inte kunnat slappna av, plus att han spänner sig och gnäller när vi ammar.. Förmodligen är det att han bara är ovan nu eftersom han fått flaska det senaste dygnet. Hoppas att det går över eftersom just tutten tidigare har varit en lugnande plats där Oskar alltid har slappnat av och blivit lugn.Filip sover faktiskt fortfarande, så jag har kunnat göra iordning hans lilla väska inför förskolan i lugn och ro. Jag tänkte att jag skulle göra klart allting, dricka upp min kaffekopp och amma klart Oskar innan jag går upp och väcker honom.Idag ska jag inte göra någonting mer än att vara hemma och ta det lugnt. Tror det är bra för kroppen att vila i alla fall en dag eller två efter operationen. Men håll utkik här på bloggen under dagen för om en liten stund så drar jag igång en tävling här igen! Premien denna gången är en springvagn till ett värde av ca 2500kr!! 😀Kramkram så länge 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vad skönt för dig att du fått komma hem till din familj igen, du får ta hand om dig nu och försöka på bästa sätt att ta det lugnt.Kramar

  2. Vad skönt för dig att du fått komma hem till din familj igen, du får ta hand om dig nu och försöka på bästa sätt att ta det lugnt.Kramar

  3. Vad skönt för dig att du fått komma hem till din familj igen, du får ta hand om dig nu och försöka på bästa sätt att ta det lugnt.Kramar

  4. Vad skönt för dig att du fått komma hem till din familj igen, du får ta hand om dig nu och försöka på bästa sätt att ta det lugnt.Kramar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning