LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon alla underbara läsare!

Att hitta fina mammakläder är verkligen inte lätt om ni frågar mig. Jag tycker att dom flesta mammakollektionerna är rätt så tråkiga och enformiga, men vem har sagt att man bara kan handla på mamma-avdelningarna när man är gravid? Jag hittade denna söta klänningen på HM och tänkte att den kunde sitta som en smäck över min runda mage och så rätt jag hade – den satt alldeles perfekt!tunika_mammakladerEn supersöt och färgglad klänning med markering över magen. Alldeles perfekt i sommar när det är varmt och man bara vill slänga på sig något skönt men ändå lite fint.

gravidklader_outfitMin mage är väldigt rund och stor nu och jag känner mig för det mesta väldigt klumpig och inte alls så särskilt söt. Men så fort jag klär mig i färgglada, fina kläder och bekväma kläder så känns allt plötsligt lite bättre faktiskt.

outfit_gravidAv någon konstig anledning så har jag inte shoppat så mycket eftersom jag tyckt att mammakläderna är så tråkiga, men nu vet jag bättre. Trots magen så kan jag köpa kläder i min vanliga storlek på vanliga damavdelningarna. Självklart kan jag inte ha allt, men det är många plagg som är väldigt töjbara och faktiskt har mer plats för magen än vad man tror. 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera