LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Äntligen tillåter vädret klänning och det känns verkligen skönt för en gravid liten tjej som mig. Visst kan gravidjeans vara okej, men jag måste säga att det bästa som finns är kläder som inte sitter åt. Nu för tiden känner jag mig väldigt stor, svullen och rund, så därför älskar jag att kunna slänga på mig en klänning för att känna mig bekväm och samtidigt lite fin.

mammaklader_outfit

Klänning – Gina Tricot, Cardigan – HM, Klocka – Guess, Skor – Gucci, Solglasögon – Prada, Belte – Prada

prada_belteDet lustiga med detta beltet är att när jag är smal så har jag det på höfterna på innersta hålet, men när jag är gravid så har jag det på näst-yttersta hålet i midjan. Man kan lugnt sagt säga att jag är större som gravid, just nu har jag gått upp 12,5kg.

gravid_outfitEn skön gravidoutfit med andra ord. Nu är jag klar för denna dagen också!

prada_solglasogon

Kram på er! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag lever i mina omlottklänningar och lösa linnen nu, tyvärr kommer Shanghai snart vara för varmt för det också och då har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig de sista månaderna innan bebisen kommer!

  2. Jag lever i mina omlottklänningar och lösa linnen nu, tyvärr kommer Shanghai snart vara för varmt för det också och då har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig de sista månaderna innan bebisen kommer!

  3. Väldigt fin klänning! 😊 den passar dig perfekt. Hoppas allt går bra med graviditeten och att du nu njuter av sommaren 😊

  4. Väldigt fin klänning! 😊 den passar dig perfekt. Hoppas allt går bra med graviditeten och att du nu njuter av sommaren 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning