LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Snacka om att det var supermysigt att vakna upp av att min älskade son ropade och kom in till mig imorses. Att höra någon ropa “mamma, mamma” och sen klättrar upp i sängen och gosar ner sig jämte mig kan vara en av dom mysigaste stunderna i livet. (Detta var första natten, på jag vet inte hur länge, som Filip sov hela natten!!) Vi låg en stund i sängen och gosade till Oskar vaknade. Då hjälpte Filip mig att byta blöja på lillebror och sen gick vi upp och klädde på oss, åt frukost och sen ville Filip upp och leka lite igen på sitt rum.sängkläder

Han har fått ett nytt täcke och kudde, samt sängkläder till sing säng som är rätt storlek till hans juniorsäng. Innan hade han ett litet täcke som var till för spjälsäng, men det var ju alldeles för litet och kallt. Så nu har han sköna duntäcken med coola bilar på som han tokälskar, kanske var det de som gjorde att han ville sova hela natten? 😉

juniorsäng

Vi ska alldeles strax gå ner till förskolan, men jag ville ha en lång och mysig morgon med min plutt hemma. Eftersom jag var borta i helgen så kändes det lite mysigt att ta det lugnt denna morgonen. Oskar mår fortfarande lite sisådär, så idag får jag vara hemma med honom så att han inte blir sämre. En sak som jag funderade på igår när vi insåg att vi bara hade 1 paracet/alvedon kvar till Oskar var om jag kunde klippa en av Filips paracet på mitten? Filip får 125mg och Oskar ska ha 60mg. Borde det inte i teorin fungera om jag klipper ett av Filips stolpiller på mitten? Det borde väl betyda att han får ca 60mg? Hmm. Borde ju funka! Men jag tar det säkra före det osäkra och åker till Apoteket efter att jag lämnat på förskolan så jag inte gör något tokigt fel.

I alla fall, jag känner mig betydligt mycket bättre idag vilket är alldeles underbart! Dock har jag ont i halsen fortfarande, men snart ska jag nog äntligen få börja träna igen på riktigt.. Men jag börjar i alla fall med att köra mina magövningar.

dag29

Sista dagen idag och alla som har orkat hålla igång och kört varje dag med mig borde verkligen klappa er på axeln och vara riktigt jäkla stolta över er själva för det här var tusan i mig inte det lättaste! Jag kommer att fortsätta fokusera på mage när jag tränar på gymmet eftersom jag tycker det är snyggt med magmuskler, men jag kommer inte vara så tokig och köra hundratals situps varje dag. Någon måtta får det vara trots allt! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande