LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Åååå, min fina man vet allt hur han ska ta hand om sin fru när hon inte känner sig helt på topp. 🙂 Förut idag när han kom hem från jobbet så sa han bara att jag skulle luta mig tillbaka med Filip i soffan så skulle han fixa middag. Det blev hamburgare, vilket jag älskar! Sen fick jag även en stor överraskning, nämligen det bästa jag vet – Choklad i tre magiska former – konfekt, donuts och kakor. MUMS!belgisk_chokladSå nu ska vi luta oss tillbaka, njuta av chokladen och se på en film. Jag ska försöka att inte tänka så mycket på det här med förlossningen, utan istället försöka leva här och nu och vara nöjd med tillvaron. Jag har det ju faktiskt väldigt bra så som det är och med min fantastiska man vid min sida som stöttar mig och tar hand om mig så kan man ju verkligen inte klaga. <3

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande