LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Det känns alldeles underbart att vakna upp här med strålande sol och riktiga sommarkänslor i kroppen! Igår så åkte vi ut med båten nästan med en gång när vi kommit till Alingsås.

båtFilip såg spänt på medan morfar fixade i ordning båten.

båtbryggaDet gick bra att åka lugnt i båten först, men när M drog på och Filip satt i mitt knä så blev han lite skeptisk..

flytväst_till_barnMen efter en kort stund så blev han riktigt båtvan och älskade att både sitta och köra hos sin pappa och även sitta i morfars knä.

motorbatFlytvästen satt ju dessutom helt perfekt och så fort lilleman hade vant sig vid vattnet och båten så tyckte han att det var riktigt spännande att utforska allt.

flytvast_till_barnJag bara älskar att åka båt och det finns inget bättre än att sitta fram på däck och spana ut över vattnet och alla fina öar.

mjorn_alingsasDet blev en relativt kort båttur eftersom det var första gången för Filip och det dessutom började närma sig läggdags, men det var kul så länge det vara! 😉

båttur

Idag tänkte vi göra i ordning lite picknick och gå till stranden, det är riktigt varmt ute så förhoppningsvis blir det väl ett och annat bad också om det inte är allt för kallt i vattnet. Sen hade jag fått en telefon från min mormor och morfar så förhoppningsvis hinner vi med att träffa dom också, blir det inte idag så blir det åtminstone en dag framöver. 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Nej men gud så söt han va i flytvästen 😊 vilket härligt väder vi alla hade igår, synd bara att man är instängd på ett boende när det är fina dagar såhär. :/. Men roligt att både läsa å se att ni hade en bra dag. 😊.

  2. Nej men gud så söt han va i flytvästen 😊 vilket härligt väder vi alla hade igår, synd bara att man är instängd på ett boende när det är fina dagar såhär. :/. Men roligt att både läsa å se att ni hade en bra dag. 😊.

  3. Nej men gud så söt han va i flytvästen 😊 vilket härligt väder vi alla hade igår, synd bara att man är instängd på ett boende när det är fina dagar såhär. :/. Men roligt att både läsa å se att ni hade en bra dag. 😊.

  4. Nej men gud så söt han va i flytvästen 😊 vilket härligt väder vi alla hade igår, synd bara att man är instängd på ett boende när det är fina dagar såhär. :/. Men roligt att både läsa å se att ni hade en bra dag. 😊.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning