LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Sponsrat inlägg

Så kul att ni tycker att min bloggflytt var bra och att ni gillar den nya designen! Jag tokälskar den och fördelarna med flytten är många:– Bilderna är väldigt viktiga för mig och dom har blivit mycket större och skarpare.- Designen kan jag ändra och fixa med precis som jag vill, vilket också är väldigt kul eftersom jag känner att bloggen blir min egen och precis så som jag vill ha den.- Finest använder sig av en ny version av WordPress, så nu kan ni skrolla tillbaka i mitt arkiv och se inlägg från att jag startade utan att det ska krångla eller visa “error” som det kunde göra tidigare.- En annan sak som jag är väldigt glad över är att jag nu kan kommunicera lättare  med er läsare. Tidigare, som ni vet, så har jag inte kunnat svara på era kommentarer utan att gå in på en krånglig väg och skrivit i själva kommentaren för att kunna svara. Nu är det väldigt enkelt för mig att klicka “svara” och skriva ett svar. Så nu finns det inga ursäkter 😉 Jag lovar att bli bättre på att skriva med er och svara på era kommentarer om ni undrar över något. Men självklart finns jag ju fortfarande på mailen oslofru@gmail.com– En annan sak med bloggen som är bra när man får samarbetspartners eller sponsorer är att använda sig utav ett bra faktureringsprogram. Zervant är ett program online där du som driver företag kan skapa och skicka fakturor till dina kunder. Dessutom kan du sköta företagets bokföring och registrera alla övriga inkomster och utgifter som du har. Zervants bokförings- och faktureringsprogram skapades i syfte att underlätta arbetet för alla entreprenörer och småföretagare där ute. Så himla smidigt och lätt!- När jag videobloggar så blir själva videon i bloggen betydligt mycket större och det är lättare att se på videon med en gång, istället för att behöva klicka in sig på Youtube. Så nu blir det desto roligare för mig att göra videos i framtiden! (det kommer för övrigt en lite senare idag)– Mindre reklam! Om ni läser bloggen i Safaris webläsare så blir det nästan ingen reklam över huvud taget på bloggen. Dock kan det bli en banner över headern om ni läser i Chrome. Så prova på att öppna bloggen i lite olika webläsare om ni ogillar reklam!toppbloggare_finestJa det var väl det jag kommer på nu som jag tycker är bättre efter flytten. Det är väldigt kul att det händer någonting med bloggen och jag är en sån person som alltid ger allt i det jag sysslar med och om jag tycker att jag bara står och stampar så är det viktigt för mig att gå vidare och prova något nytt för att utvecklas och bli bättre! Om ni har några frågor eller synpunkter så är det bara att hojta till! Nu ska jag äntligen träna för första gången på flera veckor. Det blir inte gymmet idag eftersom jag vill komma igång lite långsamt så jag inte tar ut mig efter min förkylning, men jag ska träna hemma med lite lätta vikter, band och min egen kroppsvikt. Ska bli så himla skönt att få svettas lite igen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Hej S! 😊 de absolut bästa tycker jag är att din nya blogg gör sig MYCKET bättre i mobilversion! 😊 har följt dig under 1.5 graviditet och tokälskar att läsa din blogg under alla tider på dygnet! Stor kram till dig och din familj! /Blivande 3 barnsmamma ♡

  2. Hej S! 😊 de absolut bästa tycker jag är att din nya blogg gör sig MYCKET bättre i mobilversion! 😊 har följt dig under 1.5 graviditet och tokälskar att läsa din blogg under alla tider på dygnet! Stor kram till dig och din familj! /Blivande 3 barnsmamma ♡

  3. Hej S! 😊 de absolut bästa tycker jag är att din nya blogg gör sig MYCKET bättre i mobilversion! 😊 har följt dig under 1.5 graviditet och tokälskar att läsa din blogg under alla tider på dygnet! Stor kram till dig och din familj! /Blivande 3 barnsmamma ♡ (Marina)

  4. Hej S! 😊 de absolut bästa tycker jag är att din nya blogg gör sig MYCKET bättre i mobilversion! 😊 har följt dig under 1.5 graviditet och tokälskar att läsa din blogg under alla tider på dygnet! Stor kram till dig och din familj! /Blivande 3 barnsmamma ♡ (Marina)

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande