LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Som jag nämnde härom dagen så fick jag hjälp på Sephora att hitta det bästa sminket för min hy. Jag har tidigare köpt concealer, foundation och puder för att kunna täcka min acne. Men nu blev jag informerad om en ny mineralfoundation som var extremt täckande och även bra för hyn.

youngblood

Jag är verkligen jättetacksam för hjälpen jag fick, för jag tycker redan att huden känns bättre och andas på ett helt annat sätt än vad den gjorde tidigare. Det var så tufft att sminka mig och kleta på lager på lager med det ena sminket efter det andra för att täcka mina synliga finnar och acneärr. Men nu behöver jag bara pudra på en gång med denna mineralfoundation och det ger ett, minsta lika bra, täckande resultat! mineralfoundation

Det känns extra skönt att ha hittat en sån här luftig foundation för huden nu när det är sol och sommar. Jag hatar att känna mig för sminkad när jag är ute i solen, så det kom väldigt lägligt att jag hittade rätt just nu! 😉ray_ban

Nu ska vi ta oss ut på stan! Kramis 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Eleven har också alla youngbloods produkter just so you know, man kan beställa till både sverige och norge 😊OSLOFRU SVAR:Toppen! Tack för tipset 😃

  2. Eleven har också alla youngbloods produkter just so you know, man kan beställa till både sverige och norge 😊OSLOFRU SVAR:Toppen! Tack för tipset 😃

  3. Eleven har också alla youngbloods produkter just so you know, man kan beställa till både sverige och norge 😊OSLOFRU SVAR:Toppen! Tack för tipset 😃

  4. Eleven har också alla youngbloods produkter just so you know, man kan beställa till både sverige och norge 😊OSLOFRU SVAR:Toppen! Tack för tipset 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning