LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Tack och lov att min snälla, goa och fantastiska man kunde jobba hemifrån idag. Jag hade seriöst inte klarat mig utan honom. Vid niotiden så fick jag gå och lägga mig och sov ända till jag hörde att Filip var ledsen vid 12.30. Han brukar alltid vara lite gnällig efter att han sovit middag så jag visste att klockan var mycket när jag hörde honom. Tack vare att jag fick sovit på morgonen så känner jag mig något bättre, dock inte helt frisk, men med hjälp av lite smärtstillande och febernedsättande så mår jag ändå helt okej.

Pojkarna däremot verkar bara bli bättre och bättre. Man märker så tydligt på Filip när han mår bra eller dåligt. Nu har han frågat om vi kan åka bilen och köpa pizza, vilket är ett stort tecken på att han mår bra nu! 😉

Filip

Dom leker så bra tillsammans och Filip har tagit hand om Oskar hela dagen så att M har kunnat jobba. Babygymmet är favoriten och där kan dom två ligga i timmar och leka tillsammans utan att tröttna.

babygym

Jag är så glad över att dom har det så fint tillsammans och det var precis det här jag drömde om när jag väntade mitt andra barn. När jag gick gravid så var jag orolig över hur jag skulle känna för en till bebis och hur det skulle gå när Filip skulle bli storebror. Det har verkligen gått över all förväntan och jag älskar Oskar precis, exakt lika mycket som jag älskar Filip och dom verkar älska varandra något enormt också. Det är som att vi alltid har varit en familj på fyra och samspelet mellan mina två små pojkar är det som förgyller min vardag. Bara att få sitta och se hur dom är mot varandra gör att hela jag bubblar över med kärlek. Det bästa som hänt Filip är nog att han blivit storebror skulle jag tro.

syskon

Om jag känner min man rätt så gör han nog som lilleman önskar och åker med honom till butiken för att köpa pizza. Jag mår relativt bra och tänkte ställa mig och måla lite grann medan dom är iväg och Oskar sover. Det blev en helt okej tisdag trots allt 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande