LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Det känns rätt så skönt att få vakna upp av sig själv i en stor dubbelsäng alldeles ensam, utan att ha vaknat en endaste gång under natten. (mina föräldrar har haft Oskar inne hos sig så att jag skulle få sova ut)

Visst saknar jag min man och Filip, men vi facetimeade igår och dom har det verkligen superkul tillsammans. Igår hade dom varit på Fridays och ätit middag och sen gått hem och busat en massa innan Filip sen somnat som en stock. Idag vet jag inte vad dom skulle hitta på, men om jag känner min man rätt så tar han verkligen vara på denna grabbhelgen och gör något riktigt roligt med sin lilla plutt.

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte. Jag är fortfarande förkyld tyvärr så det blir ingen träning på mig som jag hade tänkt. Vi kör en välförtjänt vilodag från magövningarna också tycker jag! 😉

Det sköna med att vara här är ju att vi inte har några planer, ingenting bestämt alls utan tar dagen som den kommer.

spegel_hermes

Jag är fullkomligt tokig i all min mammas och pappas inredningsdesign i sin lägenhet. Här hittar ni endast svindyra och fina märkesmöbler och en av mina favoriter i hemmet är spegeln som ni kan se på bild som dom köpt på Hermés. Såååå fin, jag är minst sagt avundsjuk på Allt här!

Igår gick vi till lite olika frisörer för att se om någon hade tid till att klippa mig, men det är fullbokat överallt och den enda möjligheten till att få en tid var att sitta och vänta på dropin. Jag har inget tålamod till det, så gissa vad? Min kära far ska få klippa mig! Det gjorde han alltid när jag var liten så varför inte? Hur svårt kan det vara att klippa topparna på ett långt och rakt hår liksom? Jag är inte så fåfäng när det kommer till håret, tro det eller ej, så det gör mig ingenting om det inte blir helt perfekt. Vi ska bara hitta en frisörsax som vi kan köpa först, men om vi hittar det så är det ju bara att köra! Tycker ni att jag är galen nu? 😉

Solen skiner idag igen och det är en sån stark kontrast från hemma hos oss där det är massor med snö och fortfarande vinter. Här känns det ju nästan som vår nu och min vinterjacka som jag tog med mig kan jag ju packa ner igen och istället sno någonting att ha på mig från min mammas garderob. Hon har så himla fin stil så jag brukar nästan alltid låna kläder av henne när jag är här och hälsar på! Aja. Nu babblar jag iväg här..

Hoppas ni har en mysig lördagsmorgon, Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande