LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Denna dagen har varit rätt så tuff.. Jag fick en tid hos läkaren på förmiddagen för att kolla så att allting var som det skulle med Oskar. Fört trodde doktorn att han hade fått streptokocker eftersom hans hals var så röd och hans mandlar så stora och svullna. Men när proverna kom tillbaka så visade det sig att det antagligen var ett virus han åkt på. Så det finns ingenting att göra åt saken mer än att vila. Han har haft hög feber och velat vara väldigt tätt intill mig under hela dagen. Han har sovit en del, men bara i korta perioder då han vaknar hela tiden av att han verkar ha ont i halsen eller drömmer.. Det har varit några påfrestande timmar, både fysiskt och psykiskt. Jag är en väldigt känslig person och tar nära åt mig när någon i min familj inte har det bra. Jag gråter så fort jag ser att Oskar har ont och jag längtar enormt mycket efter mina föräldrar när jag känner att jag inte räcker till. Jag önskar att jag kunde trolla bort alla smärtor och bekymmer och göra så att allting blir bra. Det blir en stor prövning för mig ikväll när M ska ut och äta middag med jobbet och jag får ta hand om båda pojkarna själv. Som tur är så är ju Filip en liten solstråle som ofta känner på sig när jag behöver att han är lite extra snäll. Så vi får hoppas att nattningen går bra lite senare idag och att Oskars feber inte är så hög och jobbig för honom.

På tal om något helt annat – Ibland, som ni vet, så får min man för sig att laga middagen och idag var det en sån dag. Han ville laga något gott till oss innan han skulle åka iväg på jobbmiddag ikväll.

asiatiska_laxnudlar

Det här kan vara en av dom godaste och mest smakrika rätter jag ätit på länge. Allting var perfekt, från koktiden på nudlarna, smakerna i dom olika grönsakerna och även laxen flakade sig sådär som den bara gör när den är alldeles perfekt stekt.

asiatisk_lax_recept

Så otroligt fräscht och gott!

dag19Nu ska vi umgås lite hela familjen innan M ska åka iväg och så ska jag passa på att göra mina magövningar medan han är hemma! 😉 Idag kör vi:

Vi hörs lite senare när pojkarna somnat.

Kram så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande