LIVE YOUR BEST

Äntligen är han hemma igen!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!pappa_ar_bastNu är äntligen min man hemma igen från sin resa i Hardangervidda. Han kom igår eftermiddag och varken jag eller Filip har velat slita oss från hans sida sen han kom!Det var jättekul att höra om hans fina resa och det verkar verkligen vara ett riktigt paradis för naturintresserade att resa i Norge på det sättet som han, hans bror och pappa gjort.hardangerviddaBilderna är tagna med M´s mobil. Tänkte att jag kunde visa lite hur vackert det är där borta.hardangerviddaTydligen var det fortfarande is på många av sjöarna på fjället fortfarande, men första dagen som dom kom så var det ändå väldigt varmt i luften. Det måste vara en rätt så häftig upplevelse att kunna gå runt i tshirt i snön utan att frysa. 🙂fjälletDom åkte till Hardangervidda framför allt för att fiska och självklart fick dom en och annan öring på kroken!hardangerviddaSen på kvällen hade dom åkt och sett på fina naturområden runt om och bland annat så fick dom se något väldigt häftigt som 182 meter höga vattenfall och helt oslagbart vackra vyer.vattenfall_hardangerviddaTänk själva att stå här och skåda över den fina utsikten. Min man sa att han ville ta med mig hit någongång och det ser jag verkligen fram emot!utsikt_hardangerviddaVilket paradis!Min man har haft det helt fantastiskt bra på sin minisemester, men nu har vi det väldigt bra båda två att vi får vara tillsammans igen. Idag ska vi bara vara med varandra och ta det relativt lugnt, för imorgon är det full rulle igen då vi ska åka till Småland på släktgolf.Hoppas ni har en fin onsdag allihopa, nu ska jag gå och pussa på mina älsklingar! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Alltså jag dör va vackert! Har som en liten dröm att åka till Norge och besöka Trolltungan! Vilken vacker natur 😃OSLOFRU SVAR:Ja Trolltungan har jag också lust att se någon gång, dock skulle jag aldrig våga gå ut på den! 😉 😋

 2. Alltså jag dör va vackert! Har som en liten dröm att åka till Norge och besöka Trolltungan! Vilken vacker natur 😃OSLOFRU SVAR:Ja Trolltungan har jag också lust att se någon gång, dock skulle jag aldrig våga gå ut på den! 😉 😋

 3. Alltså jag dör va vackert! Har som en liten dröm att åka till Norge och besöka Trolltungan! Vilken vacker natur 😃OSLOFRU SVAR:Ja Trolltungan har jag också lust att se någon gång, dock skulle jag aldrig våga gå ut på den! 😉 😋

 4. Alltså jag dör va vackert! Har som en liten dröm att åka till Norge och besöka Trolltungan! Vilken vacker natur 😃OSLOFRU SVAR:Ja Trolltungan har jag också lust att se någon gång, dock skulle jag aldrig våga gå ut på den! 😉 😋

 5. Oj så fint det ser ut att vara. 😊. Vi har talat om att åka till Norge i sommar. Så fint land. Kram

 6. Oj så fint det ser ut att vara. 😊. Vi har talat om att åka till Norge i sommar. Så fint land. Kram

 7. Oj så fint det ser ut att vara. 😊. Vi har talat om att åka till Norge i sommar. Så fint land. Kram

 8. Oj så fint det ser ut att vara. 😊. Vi har talat om att åka till Norge i sommar. Så fint land. Kram

 9. Så vackra bilder därifrån! Kan tänka mig att det är underbart att ha honom hemma igen.

 10. Så vackra bilder därifrån! Kan tänka mig att det är underbart att ha honom hemma igen.

 11. Så vackra bilder därifrån! Kan tänka mig att det är underbart att ha honom hemma igen.

 12. Så vackra bilder därifrån! Kan tänka mig att det är underbart att ha honom hemma igen.

 13. Åh det är så vackert där. Åker med min familj till Trondheim på fredag nästa vecka samt att vi ska åka över Atlanthavsvägen, Trollstigen och Geiranger 😊 Har du inte besökt dom platserna rekommenderar jag det varmt!! 😉

 14. Åh det är så vackert där. Åker med min familj till Trondheim på fredag nästa vecka samt att vi ska åka över Atlanthavsvägen, Trollstigen och Geiranger 😊 Har du inte besökt dom platserna rekommenderar jag det varmt!! 😉

 15. Åh det är så vackert där. Åker med min familj till Trondheim på fredag nästa vecka samt att vi ska åka över Atlanthavsvägen, Trollstigen och Geiranger 😊 Har du inte besökt dom platserna rekommenderar jag det varmt!! 😉

 16. Åh det är så vackert där. Åker med min familj till Trondheim på fredag nästa vecka samt att vi ska åka över Atlanthavsvägen, Trollstigen och Geiranger 😊 Har du inte besökt dom platserna rekommenderar jag det varmt!! 😉

 17. Dessa trakter är ljuvliga och hoppas du kanske under hösten kommer iväg dit, elle rtill nästa sommar. Har varrit här mycket både under åren jag bodde i Norge och senare. Underbara bilder.

 18. Dessa trakter är ljuvliga och hoppas du kanske under hösten kommer iväg dit, elle rtill nästa sommar. Har varrit här mycket både under åren jag bodde i Norge och senare. Underbara bilder.

 19. Dessa trakter är ljuvliga och hoppas du kanske under hösten kommer iväg dit, elle rtill nästa sommar. Har varrit här mycket både under åren jag bodde i Norge och senare. Underbara bilder.

 20. Dessa trakter är ljuvliga och hoppas du kanske under hösten kommer iväg dit, elle rtill nästa sommar. Har varrit här mycket både under åren jag bodde i Norge och senare. Underbara bilder.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande