LIVE YOUR BEST

Äntligen är den här!

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Äääääntligen är den efterlängtade sommaren här! gravidklader_sommar..mer eller mindre! 😉 Det är i alla fall solsken och relativt varmt och det är då ta mig tusan sommar för mig!

tradgardsinspirationVi har varit ute hela dagen och lekt en massa. Filip älskar att springa på vårt nya gräs och en sak som han tycker är ännu roligare är när vi kastar upp han i luften.

naturbilder…och sen blir han alldeles snurrig och så skrattar vi alla så att vi nästan kissar ner oss. Hehe, det sistnämnda gäller nog framförallt mig och min lilla son ! 😉

utomhuslekar

Vilken härlig dag! Nu hoppas jag på flera sånna här underbara sommardagar framöver.

tips_pa_utomhuslekar

Vi har precis badat och gjort i ordning Filip för att lägga sig för natten och så tänkte vi att vi skulle äta en sen middag bara jag och min man idag. Ibland får man lyxa till det och byta ut familjemiddagarna mot lite mer lyxiga dejtkvällar, för sen när lillebror kommer till världen så kommer jag och min man få rätt så lite egentid kan jag tänka mig. Därför är det absolut bäst att passa på nu dagar som dessa! 😉

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag förstår det! Jag fryser ihjäl snart! Vande mig snabbt vid 30 grader dagligen. Har varit så otrolig skönt att vara borta under en längre period. Även om allt är som vanligt hemma så kommer det bli svårt att ställa om sig mentalt 😊 befinner mig fortfarande på bali 😊

  2. Jag förstår det! Jag fryser ihjäl snart! Vande mig snabbt vid 30 grader dagligen. Har varit så otrolig skönt att vara borta under en längre period. Även om allt är som vanligt hemma så kommer det bli svårt att ställa om sig mentalt 😊 befinner mig fortfarande på bali 😊

  3. Jag förstår det! Jag fryser ihjäl snart! Vande mig snabbt vid 30 grader dagligen. Har varit så otrolig skönt att vara borta under en längre period. Även om allt är som vanligt hemma så kommer det bli svårt att ställa om sig mentalt 😊 befinner mig fortfarande på bali 😊

  4. Jag förstår det! Jag fryser ihjäl snart! Vande mig snabbt vid 30 grader dagligen. Har varit så otrolig skönt att vara borta under en längre period. Även om allt är som vanligt hemma så kommer det bli svårt att ställa om sig mentalt 😊 befinner mig fortfarande på bali 😊

  5. Vad härligt det ser ut! Hit har dock inte värmen kommit ännu, men håller tummarna för att det snart vänder:)

  6. Vad härligt det ser ut! Hit har dock inte värmen kommit ännu, men håller tummarna för att det snart vänder:)

  7. Vad härligt det ser ut! Hit har dock inte värmen kommit ännu, men håller tummarna för att det snart vänder:)

  8. Vad härligt det ser ut! Hit har dock inte värmen kommit ännu, men håller tummarna för att det snart vänder:)

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning