LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

Denna fredagen ser inte alls ut som dom andra för idag när jag vaknade så låg min älskling jämte mig. Och då menar jag inte Oskar, utan min man! 😉 Hihi.

Han ska på jobbmiddag ikväll så därför tänkte han att han skulle stanna hemma en stund på morgonen så att vi fick starta dagen tillsammans. Det är dom små gesterna som gör mig så lycklig, att han känner att han vill spendera lite extra tid med mig när han har möjlighet eftersom vi inte får våran vanliga fredagkväll tillsammans. Mysigt tycker jag och väldigt uppskattat kan jag lova!

frukost

Och att det är mysigt att ha pappa hemma på morgonen är jag inte ensam om att tycka! 😉

familjefrukost

Filip var överlycklig över att hela familjen satt med vid frukostbordet och ville mata alla med sin yogurt, eller i alla fall låtsas att han skulle ge oss ett smakprov och så stoppade han skeden i munnen på sig själv! 😉 Den lilla busen!

äta_själv_barn

Lite senare idag så kommer min fina vän, Sara hit och hälsar på. Det var sjukt länge sen vi sågs nu och om jag minns rätt så var senaste gången i början av graviditeten med Oskar. Så med andra ord har vi mängder att snacka om då det var flera månader sen sist. Längtar sååå tills klockan tickat iväg till eftermiddag då hon kommer!

Det blir en väldigt annorlunda fredag med andra ord. Eller a, vi ska antagligen äta tacos och ha på Idol i bakgrunden så egentligen är allt som vanligt förutom att sällskapet är annorlunda 😉 Var år och dagar sen jag hade tjejkväll så det ska verkligen bli jättekul!

Nu ska jag fortsätta njuta sista stunden med min älskling här innan han måste åka. Kram till er alla så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Mysigt med tjejkväll! 😊Här har jag julpyntat. Tidigt ja. Haha.La ut lite bilder på min blogg.Ha en trevlig fredag.Kram

  2. Mysigt med tjejkväll! 😊Här har jag julpyntat. Tidigt ja. Haha.La ut lite bilder på min blogg.Ha en trevlig fredag.Kram

  3. Mysigt med tjejkväll! 😊Här har jag julpyntat. Tidigt ja. Haha.La ut lite bilder på min blogg.Ha en trevlig fredag.Kram

  4. Mysigt med tjejkväll! 😊Här har jag julpyntat. Tidigt ja. Haha.La ut lite bilder på min blogg.Ha en trevlig fredag.Kram

  5. Så mysigt morgon! Alltid uppskattat när en käraste kan vara med vid frukostbordet. Få oftast nöja mej med en mjauande katt 😉Ha en toppen dag 😃 Kram

  6. Så mysigt morgon! Alltid uppskattat när en käraste kan vara med vid frukostbordet. Få oftast nöja mej med en mjauande katt 😉Ha en toppen dag 😃 Kram

  7. Så mysigt morgon! Alltid uppskattat när en käraste kan vara med vid frukostbordet. Få oftast nöja mej med en mjauande katt 😉Ha en toppen dag 😃 Kram

  8. Så mysigt morgon! Alltid uppskattat när en käraste kan vara med vid frukostbordet. Få oftast nöja mej med en mjauande katt 😉Ha en toppen dag 😃 Kram

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande