LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Naaaaw, kolla hur urgullig Oskar var när han låg och sov i vagnen förut när vi var ute och gick. Jag slutar aldrig att charmas av min älskade lille going!

oskar

Hihi, mössan över ögonen och nappen vid sidan. På något lustigt sett så ser han faktiskt rätt så cool ut 🙂

En sak som är väldigt bra är att han alltid sover utan napp. Han kan gilla att ligga och suga på nappen ibland bara för att det är mysigt eller innan han ska äta under tiden som jag gör i ordning ersättningen. Men när han ska sova så är han inte så intresserad av att ha den och om han nu mot förmodan skulle somna med napp i munnen så åker den ut så fort han har somnat. På ett sätt är det rätt så bra eftersom han i alla fall inte vaknar av den anledningen att nappen har åkt ut. Jag tror kanske att det kan vara därför som han sover så bra på nätterna. Filip däremot är väldigt beroende av nappen och vill ha den lite då och då på dagen och alltid när han ska vila eller sova.

Jaja, nog med nappsnacket nu. Vi kom precis hem från en härlig promenad i det fina vädret och nu ska jag ta tag i en av dom tråkigaste sakerna som jag vet – städa huset. Det är så himla tråkigt och jag tycker att jag plockar och grejar hela tiden, men ändå lyckas det bli stökigt och kräver en storstädning i slutet av veckan hur jag än gör. Så idag ska jag plocka undan alla kläder som ligger utspridda i alla rum, plocka i ordning leksakerna, tvätta och hänga tvätt, göra rent på köket, göra rent alla bad och hänga upp nya handdukar på gästbadet, bädda gästrummet, dammsuga alla rum, svabba alla golv och sen är jag klar! Det kommer nog bara ta en miljard timmar att fixa, så det är väl bara att sätta igång . Hörs sen!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vi är i precis samma situation vad det gäller napparna. Tänkte nog sluta med nappar helt till hösten då stora tjejen är 2.5 och lilla tjejen är 12 mån. Annars kan det nog bli lite tufft om dom finns i huset 😊 Dock sover båda väldigt bra så det har aldrig varit några problem.

  2. Vi är i precis samma situation vad det gäller napparna. Tänkte nog sluta med nappar helt till hösten då stora tjejen är 2.5 och lilla tjejen är 12 mån. Annars kan det nog bli lite tufft om dom finns i huset 😊 Dock sover båda väldigt bra så det har aldrig varit några problem.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande