LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vilken mysig dag vi har haft idag! Jag hade en lång lista på saker som jag behövde få köpt och jag lyckades faktiskt bocka av allt. Vi köpte allt från ansiktsrengöring, till en epilator, till gardinstänger, en present, två par skor till min man och lite annat smått och gott! Skorna till min man stod inte på min lista, men det lyckades visst köpas ändå! 😉

Sen när vi hade shoppat det mesta så gick vi och satte oss på Little Eataly för lunch.

little_eataly_osloFilip sov middag i vagnen så då var det perfekt för oss att äta i lugn och ro.

sova_middag_barnFör er som undrar om jacket Filip har i sin panna så var det en liten olycka som skedde härom dagen.. Det var det jobbigaste och mest hemska jag har varit med om hittills.. Jag stod i vardagsrummet och Filip satt i soffan och plötsligt ställde han sig upp och innan jag hann fram för att sätta honom ner så trillade han framåt och slog i huvudet i soffbordet.. Usch så hemskt det var.. Men som tur var så verkar det inte som att han tog någon allvarlig skada och jag blev nog mer ledsen över olyckan än vad han blev. Jag ringde såklart till läkaren för att höra om det var någon fara, men hon svarade att barn slår sig titt som tätt och så länge han inte tuppade av eller börjar kräkas så är det ingen fara. Tack och lov..

lunchdateJag tycker att våra lunchdejter är så mysiga och vi lägger nog alldeles för mycket pengar på att gå ut och äta egentligen. Men det är det liksom värt! 🙂

sparkling_waterSom vanligt blev det pizza på oss båda. M beställer alltid olika smaker varje gång, men jag tar alltid detsamma och har gjort ända sen jag var liten, nämligen Capricciosa.

pizzeria_oslo

När vi ätit upp så vaknade Filip och hade ingen större lust att gå runt på köpcenter längre, så då fick vi shoppa det sista på listan och åka hemåt igen.

shoppingNu ska jag slänga mig över alla påsar och börja fixa här hemma. Bland annat så ska gardinstängerna upp i vardagsrummet och dom som vi har där nu ska upp i sovrummet. Tror det kommer bli mycket snyggare så och det är en sak som vi har väntat med att köpa så länge så nu ska det bli skönt att äntligen få det fixat! Sen ska jag ta ett varmt bad, lägga ansiktsmask, göra en hårinpackning och sen se om min nya epilator är nåt att ha. Är det någonting jag verkligen avskyr så är det att ha hår under armarna och att raka där har aldrig funkat för mig då det blir stubb efter bara några timmar. Så för flera år sen så började jag epilera och det är så himla mycket bättre! Då behöver jag bara epilera en gång i månaden ungefär utan att bli det minsta hårig. Intressanta att veta? Hehe, värst vad jag babblar på! Ska sluta nu! 😉

Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. usch så otäckt när de ramlar.. min barnvaktsunge ramlade ur soffan och fick en liten bula. Jag fick nog mer panik än han 😉

  2. usch så otäckt när de ramlar.. min barnvaktsunge ramlade ur soffan och fick en liten bula. Jag fick nog mer panik än han 😉

  3. Härligt med shopping.Och förstår dte känns han slog sig, men det är ju ett ögonblicks verk sånt där. Fasar inför när Hugo skall börja slå sig 😟

  4. Härligt med shopping.Och förstår dte känns han slog sig, men det är ju ett ögonblicks verk sånt där. Fasar inför när Hugo skall börja slå sig 😟

  5. Vilken mysg dag ni fick och så skönt att pricka av allt på listan. Och det är alltid trevligt att gå ut och äta och det gör vi ofta både i Stockholm och där vi än är. Och helst luncher…Men pizza beställer jag sällan numer.. Men jag äter gärna asiatiskt på Berns asiatiska i Stockhom som är toppen. Och vilken sushi de har. ja, Stockhoms utbud av restauranger är verkligen toppen.Hoppas nu du har en fin kväll med skön avkoppling och lite egentid för den behövs ju alltid.Önskar dig allt gott och en fin vecka.

  6. Vilken mysg dag ni fick och så skönt att pricka av allt på listan. Och det är alltid trevligt att gå ut och äta och det gör vi ofta både i Stockholm och där vi än är. Och helst luncher…Men pizza beställer jag sällan numer.. Men jag äter gärna asiatiskt på Berns asiatiska i Stockhom som är toppen. Och vilken sushi de har. ja, Stockhoms utbud av restauranger är verkligen toppen.Hoppas nu du har en fin kväll med skön avkoppling och lite egentid för den behövs ju alltid.Önskar dig allt gott och en fin vecka.

  7. Mysigt med en liten utflykt och kan tänka mig att det är värt det 😊 Det såg gott ut med pizza men stackars lillkillen då. Skönt att det inte var värre i alla fall 😊

  8. Mysigt med en liten utflykt och kan tänka mig att det är värt det 😊 Det såg gott ut med pizza men stackars lillkillen då. Skönt att det inte var värre i alla fall 😊

  9. Ja, barn slår ju sig tyvärr ibland. Jag förstår att det var otäckt! Skönt att det gick bra i alla fall. 😊

  10. Ja, barn slår ju sig tyvärr ibland. Jag förstår att det var otäckt! Skönt att det gick bra i alla fall. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande