LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

I natt har Filip varit en riktig buse och har inte velat sova riktigt så som vi önskat. Så när klockan var 4 så gick M upp med honom. Stackare. Men så kan det vara ibland tyvärr. Gissar jag rätt så har dom nog somnat nere på soffan nu så jag väntar lite med att gå ner och ligger kvar här i sängen en liten stund till.

Jag måste bara säga att jag blir lite frustrerad när jag läser vissa kommentarer jag får och även fast jag försöker att inte ta åt mig åt folk som skriver elaka saker, så kan jag inte låta bli att bli lite irriterad ibland. Självklart får folk tycka och tänka som dom vill, men när jag menar att jag blir missförstådd eller när jag anser att ni tolkat mig fel så måste jag helt enkelt förklara. Det gör jag inte för att jag inte klarar av att ta kritik, utan för att jag inte vill att ni ska ha fullkomligt fel uppfattning om mig.

Jag gör ALLT för mina pojkar. Det finns ingenting i världen som går före Filip för mig. Han betyder allt och jag gör allt för att han ska ha det bra och jag gör alltid det som jag anser är bäst för honom!

mammalivet

Jag kanske inte alltid gör rätt, men jag gör så gott jag kan och det jag tror är rätt! Ni som tror någonting annat har fel och jag förstår inte hur ni kan ha missuppfattat den kärlek jag känner för min son. Alla verkar inte förstå varför vi väljer att låta Filip börja på förskolan i Augusti och jag förstår att vi alla har olika åsikter och uppfattningar om vad vi tror är rätt eller fel. Men vi vet att det passar Filip bäst om han får börja på förskola så att han får träffa andra barn och vuxna. Han får börja på förskolan för hans egen skull för att vi tror att han mår bäst av det – ingen annan anledning! Sen om det inte fungerar så är det inte värre än att han slutar där. Men vi vill i alla fall prova för att vi tror att han kommer älska det och åter igen gör vi allt för att han ska ha det så bra som möjligt! Detta kanske inte hade passat alla familjer och barn, men för oss gör det det!

Sen självklart är det jättesvårt att veta hur han kommer att reagera när hans lillebror kommer till världen. Men vi kommer göra allt i vår makt för att Filip ska känna sig minst lika älskad som han gör idag. Vi tror inte att det kommer bli några problem, utan vi är en så enormt kärleksfull familj och en till bebis kommer bara göra våran kärlek för varandra ännu starkare – och det är vi övertygade om!

syskonkärlek

Jag har inte facit på allt vad som är rätt här i livet. Men jag är bara människa och gör mitt bästa i alla situationer jag hamnar i och när det kommer till mitt barn så kommer han alltid vara min första prioritering och det absolut viktigaste i livet för mig! <3

Inlägget där jag fick kommentarerna som fick mig att skriva det här kan ni läsa Här om ni vill. Men från och med nu, när det kommer till elaka eller påhoppade kommentarer här på bloggen så kommer jag att ta bort dessa. Det är absolut inget som uppskattas! Ni får gärna ha åsikter och kommentera era tankar, men när det kommer till min familj och anklagelser över hur jag är som mamma och hur vi väljer att uppfostra våra barn, så kan ni hålla det för er själva..

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Barnehage er sunt og lærerikt for barna! De får en helt annen stimuli, sosialisering og får følge et pedagogisk opplegg som sørger for fysisk og mental utvikling og klargjøring til skolen. Lærere sier ko at det er stooor forskjell på barn som har gått i barnehage og ikke når de starte på skolen.Klart et er individuelt hvor tidlig de bør begynne. Men gutten min startet når han var 1 år – da var det tilbake i jobb for oss foreldre, og vi hadde ikke noe valg. Heldigvis var han veldig klar for å starte! Trengte å være med andre barn, aktivisere seg på et annet plAn enn det vi kunne tilby hjemme, og lære seg å bli trygg på flere voksne. Han stoooorkoser seg, og om han må være hjemme noen dager blir det kjedelig og han blir i dårligere humør.Blir nok bra for Filip å starte til høsten. 2 år er jo ikke tidlig å begynne ift hva som er vanlig heller 😊

 2. Barnehage er sunt og lærerikt for barna! De får en helt annen stimuli, sosialisering og får følge et pedagogisk opplegg som sørger for fysisk og mental utvikling og klargjøring til skolen. Lærere sier ko at det er stooor forskjell på barn som har gått i barnehage og ikke når de starte på skolen.Klart et er individuelt hvor tidlig de bør begynne. Men gutten min startet når han var 1 år – da var det tilbake i jobb for oss foreldre, og vi hadde ikke noe valg. Heldigvis var han veldig klar for å starte! Trengte å være med andre barn, aktivisere seg på et annet plAn enn det vi kunne tilby hjemme, og lære seg å bli trygg på flere voksne. Han stoooorkoser seg, og om han må være hjemme noen dager blir det kjedelig og han blir i dårligere humør.Blir nok bra for Filip å starte til høsten. 2 år er jo ikke tidlig å begynne ift hva som er vanlig heller 😊

 3. Förstår dig till fullo!Tror det kan vara nyttigt att gå förskola några timmar i veckan. Tänk hur uttråkade barnen kan bli hemma med spädis varje dag. Viktigt med andra barn och lärandet! Och hur man kan få det inlägget till något negativt förstår jag inte alls! Stå på sig ♡

 4. Förstår dig till fullo!Tror det kan vara nyttigt att gå förskola några timmar i veckan. Tänk hur uttråkade barnen kan bli hemma med spädis varje dag. Viktigt med andra barn och lärandet! Och hur man kan få det inlägget till något negativt förstår jag inte alls! Stå på sig ♡

 5. Jag personligen tror inte det är dåligt för eran son att börja dagis. Att få träffa andra barn, leka, lära sig nya saker och utvecklas är bara bra för honom.Du känner din son bäst och vet vad han behöver och inte. Det är inte någon annans uppgift att peka finger och säga att du gör “fel”. Skäms på dom!Han kommer ha massa tid att umgås och lära känna sin lillebror. Detta kommer gå galant och bli jätte bra för er alla:)Bry dig inte om alla elaka kommentarer. Jag tror de flesta grundas i avundsjuka och misär för att dom inte har privelegiet att göra så som ni gör 😉

 6. Jag personligen tror inte det är dåligt för eran son att börja dagis. Att få träffa andra barn, leka, lära sig nya saker och utvecklas är bara bra för honom.Du känner din son bäst och vet vad han behöver och inte. Det är inte någon annans uppgift att peka finger och säga att du gör “fel”. Skäms på dom!Han kommer ha massa tid att umgås och lära känna sin lillebror. Detta kommer gå galant och bli jätte bra för er alla:)Bry dig inte om alla elaka kommentarer. Jag tror de flesta grundas i avundsjuka och misär för att dom inte har privelegiet att göra så som ni gör 😉

 7. Gör som ni vill, jag tror inte han skulle må dåligt av att vara på “dagis” förskola eller vad det rätta ordet nu är även om du är hemma med ett barn. Så gör många här i Sverige också, det är ju för att barnet skall kunna få träffa andra i sin ålder, en del har vänner och sen ryckas bort från det för att de skall vara hemma för en lillebror eller syster har fött är ju inte heller roligt för det barnet.Jag tror ni gör rätt för Filip och er i det du har skrivit.

 8. Gör som ni vill, jag tror inte han skulle må dåligt av att vara på “dagis” förskola eller vad det rätta ordet nu är även om du är hemma med ett barn. Så gör många här i Sverige också, det är ju för att barnet skall kunna få träffa andra i sin ålder, en del har vänner och sen ryckas bort från det för att de skall vara hemma för en lillebror eller syster har fött är ju inte heller roligt för det barnet.Jag tror ni gör rätt för Filip och er i det du har skrivit.

 9. Oj oj läste inlägget och alla kommentarer på det du skrev och att Filip ska börja på förskola.Jag tycker att alla föräldrar ska uppfostra sin barn utefter vad de anser bäst för sina barn och ingen ska lägga sig i det så länge inte barnen bor i en familj som missköter sina barn.Samma tycker jag ska gälla då det kommer till vad man vill ha för kläder till sina barn, vill man att de ska ha märkeskläder så då ska de ju få ha det och vill man det inte så är ju det med okej. Jag själv skulle nog inte köpa så dyra kläder men det är min det är mitt val och vad jag tycker och känner, men alla är olika och vill ha på olika sätt och oavsett så är allt okej tycker jag.Jag tycker det är så synd när man läser andras bloggar och de blir påhoppade om en det ena en det andra. Hallå varför läser vi bloggar för att få inspo och tycker det är trevligt att läsa andras bloggar. Är det så att man inte gillar det som skrivs på en blogg så varför bara inte låta det vara liksom och behåll de tankarna för sig själv. Jag tror ingen bloggare skriver för att provocera andra utan man skriver om det man vill och tycker om att skriva om.Hoppas du inte får så mycket taskiga kommentarer framöver.Ha en fin dagKram Linda

 10. Oj oj läste inlägget och alla kommentarer på det du skrev och att Filip ska börja på förskola.Jag tycker att alla föräldrar ska uppfostra sin barn utefter vad de anser bäst för sina barn och ingen ska lägga sig i det så länge inte barnen bor i en familj som missköter sina barn.Samma tycker jag ska gälla då det kommer till vad man vill ha för kläder till sina barn, vill man att de ska ha märkeskläder så då ska de ju få ha det och vill man det inte så är ju det med okej. Jag själv skulle nog inte köpa så dyra kläder men det är min det är mitt val och vad jag tycker och känner, men alla är olika och vill ha på olika sätt och oavsett så är allt okej tycker jag.Jag tycker det är så synd när man läser andras bloggar och de blir påhoppade om en det ena en det andra. Hallå varför läser vi bloggar för att få inspo och tycker det är trevligt att läsa andras bloggar. Är det så att man inte gillar det som skrivs på en blogg så varför bara inte låta det vara liksom och behåll de tankarna för sig själv. Jag tror ingen bloggare skriver för att provocera andra utan man skriver om det man vill och tycker om att skriva om.Hoppas du inte får så mycket taskiga kommentarer framöver.Ha en fin dagKram Linda

 11. nu kör jag igång igen med veckans blogg! Var gärna med och tävla 😊 lottar ut två vinnare å söndag kväll 😃http://nouw.com/minikakan/tavling-18997934

 12. nu kör jag igång igen med veckans blogg! Var gärna med och tävla 😊 lottar ut två vinnare å söndag kväll 😃http://nouw.com/minikakan/tavling-18997934

 13. Det finns troll överallt – bara å skita i det. Jag gissar på att du har full koll på vad du gör och varför du gör valen du gör ang Filip – så skit i vad dom säger. Lägg inte ens tid att ge svar på tal…bättre att låta det rinna av istället!Kill them with kindens 😉

 14. Det finns troll överallt – bara å skita i det. Jag gissar på att du har full koll på vad du gör och varför du gör valen du gör ang Filip – så skit i vad dom säger. Lägg inte ens tid att ge svar på tal…bättre att låta det rinna av istället!Kill them with kindens 😉

 15. fy vad ledsen man blir när man läser om att någon får påhopp så himla tråkigt..hoppas du slipper tråkiga kommentarer alla gör vi det som känns bäst för våra barn och tyckeratt kan man inte skriva något snällt så tycker jag att då behöver de inte skriva.

 16. fy vad ledsen man blir när man läser om att någon får påhopp så himla tråkigt..hoppas du slipper tråkiga kommentarer alla gör vi det som känns bäst för våra barn och tyckeratt kan man inte skriva något snällt så tycker jag att då behöver de inte skriva.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande