LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

M är inte hemma än och smsade mig för någon timma sen och sa att han skulle bli sen idag. Men eftersom jag var så hungrig redan för två timmar sen så kunde jag faktiskt inte hålla mig med att äta. Så den rykande middagen får vänta till imorgon istället och nu har jag precis gjort färdigt lite lättare kvällsmat till min man kommer hem.

bruschetta_receptBruchetta kan nog vara det fräschaste och godaste man kan äta. Färsk tomat med basilika, lite olivolja, salt och peppar varvat med mozarella på en vitlökstoast. Shit så gott det är! Sen har jag självklart skärt upp melon till efterrätt!

bruschettaDet här blir alldeles lagom mycket och mättande kvällsmat för oss.

Vad jag vet så brukar dom flesta familjer äta middag vid den här tiden, men det är sent för att vara oss. Vi äter nästan alltid vid 4 tiden och sen äter vi kvällsmat lite senare på kvällen. Ända sen vi fick barn så har liksom våra tider och rutiner ändras. Jag menar, förr i tiden skulle jag aldrig lägga mig innan kl 23 och sen jag fick barn har vi lagt oss strax efter 20 varje dag. I början var det lite svårt att ställa om sig, men nu, som förälder så värdesätter man sömn så högt och då blir liksom middag och alla andra tider flyttade lite framåt. Men det gör ingenting alls! Vi trivs alldeles utmärkt med att ha det så 🙂

Hoppas ni har en fin tisdag allesamman! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. *skuritÄr det inte lite väl tidigt o lägga sig åtta? Hinner ni ens ha egen tid och umgås när din man kommer hem från jobbet?OSLOFRU SVAR:Jadå det får vi! Och nu framöver så kommer min man inte jobba alls så då har vi massor med tid för varandra 😊

  2. *skuritÄr det inte lite väl tidigt o lägga sig åtta? Hinner ni ens ha egen tid och umgås när din man kommer hem från jobbet?OSLOFRU SVAR:Jadå det får vi! Och nu framöver så kommer min man inte jobba alls så då har vi massor med tid för varandra 😊

  3. *skuritÄr det inte lite väl tidigt o lägga sig åtta? Hinner ni ens ha egen tid och umgås när din man kommer hem från jobbet?OSLOFRU SVAR:Jadå det får vi! Och nu framöver så kommer min man inte jobba alls så då har vi massor med tid för varandra 😊

  4. *skuritÄr det inte lite väl tidigt o lägga sig åtta? Hinner ni ens ha egen tid och umgås när din man kommer hem från jobbet?OSLOFRU SVAR:Jadå det får vi! Och nu framöver så kommer min man inte jobba alls så då har vi massor med tid för varandra 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande