LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Man får verkligen prova på att vara mamma och fru när alla pojkar är hemma och sjuka samtidigt. Filip har inte feber längre och har varit på toppenhumör hittills hela dagen, så imorgon ska han få gå några timmar på förskolan medan jag åker iväg med Oskar för att ta vaccinspruta.M är fortfarande hängig och blir fort sliten när han rör sig, men eftersom han är arbetsnarkoman och inte klarar att hålla sig från jobbet längre än vad han anser vara nödvändigt så hade han tänkt börja jobba redan imorgon igen. Token.Så idag är sista dagen som jag har alla mina sjuklingar hemma samtidigt.familjenDet har varit några tuffa dygn den senaste tiden och jag uppskattar verkligen alla fina kommentarer och lyckönskningar till mig och min familj. Det värmer att ni bryr er så mycket om oss och vårt välmående.Nu ligger pojkarna och sover middag och jag är vaken och pigg som en nötkärna. Jag kan ju inte lämna dom och åka iväg och göra någonting, så jag är fast här hemma och tänkte därför köra lite hemmaträning. Om jag bara sitter hemma i soffan så blir jag så rastlös att det börjar klia i kroppen så jag måste göra mig av med lite energi, så varför inte passa på att träna då? ;)Hejhopp så länge!

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Vad duktigt att träna när dem sover. Tänker att jag också skall göra det men blir aldrig av men nu kanske man skall göra någon förbättring med sin disciplin 😊OSLOFRU SVAR:Det är bara att ge sig tusan på att göra det ;D hihi

  2. Vad duktigt att träna när dem sover. Tänker att jag också skall göra det men blir aldrig av men nu kanske man skall göra någon förbättring med sin disciplin 😊OSLOFRU SVAR:Det är bara att ge sig tusan på att göra det ;D hihi

  3. Vad duktigt att träna när dem sover. Tänker att jag också skall göra det men blir aldrig av men nu kanske man skall göra någon förbättring med sin disciplin 😊OSLOFRU SVAR:Det är bara att ge sig tusan på att göra det ;D hihi

  4. Vad duktigt att träna när dem sover. Tänker att jag också skall göra det men blir aldrig av men nu kanske man skall göra någon förbättring med sin disciplin 😊OSLOFRU SVAR:Det är bara att ge sig tusan på att göra det ;D hihi

  5. Åh så jobbigt med att alla blev sjuka såhär samtidigt. Men skönt att det är på bättringsvägen!Själv går jag i funderingarna på om jag ska tacka ja till ett jobberbjudande som jag fått. Drömyrket. 30-40% är tjänsten på och den är i vår. Där är kruxet – jag har BF den 8/1… Och det är inom skolan tjänsten är. Kommer det att gå!?

  6. Åh så jobbigt med att alla blev sjuka såhär samtidigt. Men skönt att det är på bättringsvägen!Själv går jag i funderingarna på om jag ska tacka ja till ett jobberbjudande som jag fått. Drömyrket. 30-40% är tjänsten på och den är i vår. Där är kruxet – jag har BF den 8/1… Och det är inom skolan tjänsten är. Kommer det att gå!?

  7. Åh så jobbigt med att alla blev sjuka såhär samtidigt. Men skönt att det är på bättringsvägen!Själv går jag i funderingarna på om jag ska tacka ja till ett jobberbjudande som jag fått. Drömyrket. 30-40% är tjänsten på och den är i vår. Där är kruxet – jag har BF den 8/1… Och det är inom skolan tjänsten är. Kommer det att gå!?

  8. Åh så jobbigt med att alla blev sjuka såhär samtidigt. Men skönt att det är på bättringsvägen!Själv går jag i funderingarna på om jag ska tacka ja till ett jobberbjudande som jag fått. Drömyrket. 30-40% är tjänsten på och den är i vår. Där är kruxet – jag har BF den 8/1… Och det är inom skolan tjänsten är. Kommer det att gå!?

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande