LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu har jag äntligen fått tummen ur och målat ännu en tavla. Jag fick för mig att jag skulle stå ute på våran gräsmatta och måla av naturen i ett abstrakt tänk.

natur_malning

Jag målade tre tavlor i ett och det blev faktiskt helt okej om ni frågar mig! 😉 Min man däremot tyckte inte om dom lika mycket, men han gillar mer mina oljemålningar. Så han har faktiskt fått ha några av mina oljemålningar på väggen som jag själv inte tycker om, och då får jag ha några abstrakta som han inte tycker lika mycket om. Det gäller att kompromissa 😉

Så här blev resultatet när målningen kom upp på väggen. Vad tycks? Det hade varit kul att höra eran seriösa mening om vad ni tycker! Jag lovar att inte bli ledsen om ni inte gillar den. Är kul att se om min man kanske har rätt 😛

inredning_vardagsrum

Det har varit så tomt på den väggen innan, så det kändes skönt att få upp lite konst för att fylla tomrummet. 🙂

inspiration_vardagsrummet

I alla fall, på tal om annat. Jag var ju iväg och tränade förut och efter bara 10 minuter på crosstrainern så blev jag nästan illamående. Usch så otränad man blir fort om man inte rör på sig kontinuerligt. Det gick bra till slut och nu efteråt känner jag mig äntligen bättre, men dock väldigt trött och utmattad. Min mamma har åkt nu, så jag och pappa är själv hemma med pojkarna och om en stund kommer M hem. Vi får se vad vi hittar på resten av dagen, men nu så tänkte vi gå ut och leka en stund.

 

Hej hopp så länge! 😉

 

facebook 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

  1. Jag tycker att de är jättefina! Nu är jag ingen konstkännare, men de passar jättebra i eran vardagsrum. Och jag tycker om abstrakt konst, är mer vilsamt för ögonen tycker jag!OSLOFRU SVAR:Tack vad glad jag blir 😃

  2. Jag tycker att de är jättefina! Nu är jag ingen konstkännare, men de passar jättebra i eran vardagsrum. Och jag tycker om abstrakt konst, är mer vilsamt för ögonen tycker jag!OSLOFRU SVAR:Tack vad glad jag blir 😃

  3. Jag tycker att de är jättefina! Nu är jag ingen konstkännare, men de passar jättebra i eran vardagsrum. Och jag tycker om abstrakt konst, är mer vilsamt för ögonen tycker jag!OSLOFRU SVAR:Tack vad glad jag blir 😃

  4. Jag tycker att de är jättefina! Nu är jag ingen konstkännare, men de passar jättebra i eran vardagsrum. Och jag tycker om abstrakt konst, är mer vilsamt för ögonen tycker jag!OSLOFRU SVAR:Tack vad glad jag blir 😃

  5. Jag tycker att de är jättefina! Nu är jag ingen konstkännare, men de passar jättebra i eran vardagsrum. Och jag tycker om abstrakt konst, är mer vilsamt för ögonen tycker jag!OSLOFRU SVAR:Tack vad glad jag blir 😃

  6. Jag tycker att de är jättefina! Nu är jag ingen konstkännare, men de passar jättebra i eran vardagsrum. Och jag tycker om abstrakt konst, är mer vilsamt för ögonen tycker jag!OSLOFRU SVAR:Tack vad glad jag blir 😃

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning