LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon!

När jag vaknade idag och såg att solen åter igen lyste så fick jag sån otroligt stor lust att starta dagen med ett morgondopp. Det är alldeles perfekt varmt i poolen och när jag låg där i så tänkte jag att jag skulle simma lite grann. Jag har ju inte tränat alls under min graviditet och jag börjar känna mig ordentligt svag. Så jag simmade 50 meter och sen var jag helt slut. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills min kropp har återhämtat sig efter förlossningen så att jag kan börja träna igen och få tillbaka min kropp. Jag vill känna mig stark igen! Men om jag rasar i vikt så som jag gjorde med Filip och börjar träna lite lätt så ska jag nog vara tillbaka på rekordtid 😉

Nu sitter jag och njuter av en kopp te och läser en tidning som jag fick med i babyboxen som jag hämtade ut häromdagen. Riktigt skön start på dagen.

morgondopp

Vi ska få gäster här i eftermiddag av våra vänner Erika, Gustav och Nicole. Det ska bli supermysigt att träffas igen för nu var det verkligen alldeles för länge sen sist! 🙂

Filip mår för övrigt mycket bättre nu, så idag kan nog han också få bada i poolen och njuta av denna fina sommardag! 🙂

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera