LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

https://youtu.be/GWyJStBlCpY

 

jul

Oslofru_logoheart    Netflix_Oslofru

 

 

 

 

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Jag är med och följer dig. Heter Anna Karlsson på YoutubeHar även tipsat härhttps://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/20/4e-advent-oslofru-2412-kl-18/

 2. Jag är med och följer dig. Heter Anna Karlsson på YoutubeHar även tipsat härhttps://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/20/4e-advent-oslofru-2412-kl-18/

 3. Jag är med och följer dig. Heter Anna Karlsson på YoutubeHar även tipsat härhttps://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/20/4e-advent-oslofru-2412-kl-18/

 4. Jag är med och följer dig. Heter Anna Karlsson på YoutubeHar även tipsat härhttps://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/12/20/4e-advent-oslofru-2412-kl-18/

 5. Hej Jag är super gärna med i denna tävling. Denna vinst passar super bra i min familj det finns filmer för alla i familjen. Jag följer dej på youtube och även din blogg. God jul 😊

 6. Hej Jag är super gärna med i denna tävling. Denna vinst passar super bra i min familj det finns filmer för alla i familjen. Jag följer dej på youtube och även din blogg. God jul 😊

 7. Hej Jag är super gärna med i denna tävling. Denna vinst passar super bra i min familj det finns filmer för alla i familjen. Jag följer dej på youtube och även din blogg. God jul 😊

 8. Hej Jag är super gärna med i denna tävling. Denna vinst passar super bra i min familj det finns filmer för alla i familjen. Jag följer dej på youtube och även din blogg. God jul 😊

 9. Åh jag är gärna med! 😃 är galen i serier så skulle verkligen sitta som en smäck med denna som julklapp!

 10. Åh jag är gärna med! 😃 är galen i serier så skulle verkligen sitta som en smäck med denna som julklapp!

 11. Åh, vilken julklapp! Här hemma skulle vi verkligen vilja vinna den här otroliga vinsten. Vi älskar att se på Netflix och alla program som finns där (ja, vi brukar gå hem till mina föräldrar som bor några hus bort och som har Netflix), men det hade varit så mycket smidigare och roligare om vi själva hade de här hemma så vi kunde se i fred när vi ville utan att behöva tränga oss på varje gång vi vill spana in något nytt.Följer givetvis din youtube kanal.Kram Sanna

 12. Åh, vilken julklapp! Här hemma skulle vi verkligen vilja vinna den här otroliga vinsten. Vi älskar att se på Netflix och alla program som finns där (ja, vi brukar gå hem till mina föräldrar som bor några hus bort och som har Netflix), men det hade varit så mycket smidigare och roligare om vi själva hade de här hemma så vi kunde se i fred när vi ville utan att behöva tränga oss på varje gång vi vill spana in något nytt.Följer givetvis din youtube kanal.Kram Sanna

 13. Vid dåliga presenter är min fru tyvärr vanhon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.Hon log krystat och låtsades vara nöjd,för mig var presenten såklart en fröjd.Men jag tänkte bara på vad jag ville hainte på vad hon skulle tycka var bra.Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kandärför hade det varit oerhört kul om jag åt henne lite Netflixvann.Prislappen är för stor så det är bara att glömma,fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,hur hon sen blir kall och frågar ”Men hur har vi råd? Netflix medlemsskap är ju så dyra.”Och jag svarar: ”Det var Susanna som tyckte att du detta skulle ha,hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”God Jul önskar Erik! (Min fru heter Anna Dahlberg och följer dig på youtube!)

 14. Vid dåliga presenter är min fru tyvärr vanhon fick ett multiverktyg förra födelsedan’.Hon log krystat och låtsades vara nöjd,för mig var presenten såklart en fröjd.Men jag tänkte bara på vad jag ville hainte på vad hon skulle tycka var bra.Försöker nu göra hennes jul så speciell jag bara kandärför hade det varit oerhört kul om jag åt henne lite Netflixvann.Prislappen är för stor så det är bara att glömma,fast nu när jag är här inne på din sida vågar jag drömma.Föreställ dig hur hon öppnar det och chockas av glädjeyra,hur hon sen blir kall och frågar ”Men hur har vi råd? Netflix medlemsskap är ju så dyra.”Och jag svarar: ”Det var Susanna som tyckte att du detta skulle ha,hon ville hjälpa mig att göra din jul helt fantastiskt bra!”God Jul önskar Erik! (Min fru heter Anna Dahlberg och följer dig på youtube!)

 15. Jag är med.Jag och min Sambo har länge tänkt Fixa Netflix så detta skulle ju vara en riktig Toppen Julklapp. 😊

 16. Jag är med.Jag och min Sambo har länge tänkt Fixa Netflix så detta skulle ju vara en riktig Toppen Julklapp. 😊

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande