LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Godmorgon kära ni!

red_lips

Idag är det äntligen en helt vanlig dag med friska barn och friska föräldrar. Det firar vi med en video tycker jag 😉

https://youtu.be/EwHNPr_jYDk

Jag svarar på 25 frågor om lite allt möjligt. Oskar ville inte sitta still i babysittern och kolla på, så han fick helt enkelt vara med i videon.

Filip ska få gå på förskolan idag och han har varit superladdad hela morgonen. Han hjälpte till och laga matlåda och valde vilka kläder han skulle ha på sig. Vi ska alldeles strax gå ner dit och sen ska jag och Oskar åka direkt till gymmet. Jag ska gå på ett nytt pass som jag aldrig har provat förut, BosuStep heter det. Antar att det är ett konditionspass vilket jag verkligen kan behöva. Jag känner att musklerna börjar falla på plats, men konditionen är inte den bästa. Men fördelen med det är ju att jag bara kan bli bättre! 😉

Efter passet ska jag göra dagens magövningar och så här kör vi idag:

dag10

Det börjar bli riktigt jobbigt, men jag kan redan se resultat vilket är superkul! Lovar att visa er när månaden är över.

Nä nu börjar Filip stå och dra i mig och vill leka, så jag tittar in här lite senare när vi är hemma igen. Kramkram

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande