LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Idag är det exakt 2 år sedan jag och M träffades för första gången och vi blir bara mer och mer förälskade för varje dag som går. Jag vet inte hur jag ska kunna förklara den kärlek vi känner för varandra. Det känns bara så rätt och jag vet att vi är menade för varandra. Han är min bästa vän, min kärlek, livspartner, soulmate, ja helt enkelt kärleken i mitt liv.

Vi har under dessa två åren lärt känna varandra på djupet och efter att vi varit tillsammans i några månader så friade M. När jag hade ringen på mitt finger så fick jag bekräftat, mer än någonsin, att han kände likadant för mig som jag gjorde för honom. När det är rätt så finns det ingen anledning att vänta på någonting. Nu är vi gifta och har en underbar son tillsammans. Lycka och kärlek är bara ord. När jag ser på mina pojkar fylls hela min kropp av en obeskrivlig känsla som får mig att bli tårögd. Jag känner mig fullständigt överlycklig och välsignad. är en så fin man. Han tar hand om mig och får mig att känna mig så trygg. Den bästa känslan är att veta att han tycker om mig lika mycket som jag tycker om honom. Vi älskar varandra så innerligt och jag är övertygad om att vi kommer känna så här resten av livet. Våran kärleksresa har bara startat och jag ser fram emot att bli gammal tillsammans med den finaste mannen i världen. 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera