LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vi har precis kollat på filmen, 12 years a slave och jag är helt chockad över hur jag reagerade. Jag grät hysteriskt så att tårarna sprutade. Detta måste vara en av dom mest gripande filmerna jag någonsin sett. 

Filmen utspelar sig i mitten av 1800-talet och handlar om en fri man som blir kidnappad och såld som slav. Det är en film baserad på en sann historia. Jag tycker att alla borde se den.. Usch, det är ofattbart att det var så här förr i tiden. Jag kan knappt tro att det är sant. 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning