LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Vi har precis kollat på filmen, 12 years a slave och jag är helt chockad över hur jag reagerade. Jag grät hysteriskt så att tårarna sprutade. Detta måste vara en av dom mest gripande filmerna jag någonsin sett. 

Filmen utspelar sig i mitten av 1800-talet och handlar om en fri man som blir kidnappad och såld som slav. Det är en film baserad på en sann historia. Jag tycker att alla borde se den.. Usch, det är ofattbart att det var så här förr i tiden. Jag kan knappt tro att det är sant. 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande