LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

Nu är det bara en endaste dag kvar som min man kommer jobba innan han går ut på pappa permission. Det kommer bli helt fantastiskt, inte bara för mig att få ha min man hemma varje dag ända till September, men för Filip. Han älskar sin pappa och tanken på att han kommer få leka och vara med honom varje dag är bara så obeskrivligt underbart!

pappa_permissionDet finaste förhållandet i världen kan nog vara detta.

pappa_permissionDet är full fart med massa lek och bus så fort dom här två pojkarna får vara tillsammans. Tänk sen hur det kommer se ut med ännu en liten pojke i mixen. Det kommer explodera med kärlek här hemma!

vardagsrumsmattaEn dag kvar.. Bara en dag kvar nu och sen är vi tillsammans hela sommaren ända till september. Jag kan inte beskriva med ord hur lycklig det gör mig!

gardiner_kid

Imorgon ska jag in till stan och göra lite ärenden och sen ska jag och Filip luncha med en tjej som jag faktiskt fått kontakt med via bloggen. Så det ska bli superkul! Sen efter det så ska jag och min man fira hans första dag på hans permission. Vet inte hur, men att bara få vara tillsammans är firande nog för oss! 😉

Hoppas ni får en mysig onsdagskväll allihopa! Kramar S

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Åh vad mysigt, grattis! Vi hade ju turen att vi var hemma båda två i ca 6 mån. helt galet fantastisk upplevelse, alla har ju inte sådan tur.Kommer du jobba mycket eller får ni tid tillsammans allihop ? Det enda jag ångrar lite var att min man inte fick vara ensam med vår son, det hade nog varit bra med en sådan period, men tänker inte klaga 😋Ps…var ett litet tag sedan jag var här, men din nya header är fantastiskt snygg!MvhOSLFRU SVAR:Tack 😊 hihi. Så härligt med hela 6 månader! Wow! Jag jobbar ju ingenting alls, förutom med bloggen, så vi har all tid tillsammans! Tror också det hade varit bra om dom fick lite egentid utan mig, så vi får se om jag lämnar dom i någon vecka, men tror inte min man vill det 😊 Vi får se! 😊

 2. Åh vad mysigt, grattis! Vi hade ju turen att vi var hemma båda två i ca 6 mån. helt galet fantastisk upplevelse, alla har ju inte sådan tur.Kommer du jobba mycket eller får ni tid tillsammans allihop ? Det enda jag ångrar lite var att min man inte fick vara ensam med vår son, det hade nog varit bra med en sådan period, men tänker inte klaga 😋Ps…var ett litet tag sedan jag var här, men din nya header är fantastiskt snygg!MvhOSLFRU SVAR:Tack 😊 hihi. Så härligt med hela 6 månader! Wow! Jag jobbar ju ingenting alls, förutom med bloggen, så vi har all tid tillsammans! Tror också det hade varit bra om dom fick lite egentid utan mig, så vi får se om jag lämnar dom i någon vecka, men tror inte min man vill det 😊 Vi får se! 😊

 3. Åh vad mysigt, grattis! Vi hade ju turen att vi var hemma båda två i ca 6 mån. helt galet fantastisk upplevelse, alla har ju inte sådan tur.Kommer du jobba mycket eller får ni tid tillsammans allihop ? Det enda jag ångrar lite var att min man inte fick vara ensam med vår son, det hade nog varit bra med en sådan period, men tänker inte klaga 😋Ps…var ett litet tag sedan jag var här, men din nya header är fantastiskt snygg!MvhOSLFRU SVAR:Tack 😊 hihi. Så härligt med hela 6 månader! Wow! Jag jobbar ju ingenting alls, förutom med bloggen, så vi har all tid tillsammans! Tror också det hade varit bra om dom fick lite egentid utan mig, så vi får se om jag lämnar dom i någon vecka, men tror inte min man vill det 😊 Vi får se! 😊

 4. Åh vad mysigt, grattis! Vi hade ju turen att vi var hemma båda två i ca 6 mån. helt galet fantastisk upplevelse, alla har ju inte sådan tur.Kommer du jobba mycket eller får ni tid tillsammans allihop ? Det enda jag ångrar lite var att min man inte fick vara ensam med vår son, det hade nog varit bra med en sådan period, men tänker inte klaga 😋Ps…var ett litet tag sedan jag var här, men din nya header är fantastiskt snygg!MvhOSLFRU SVAR:Tack 😊 hihi. Så härligt med hela 6 månader! Wow! Jag jobbar ju ingenting alls, förutom med bloggen, så vi har all tid tillsammans! Tror också det hade varit bra om dom fick lite egentid utan mig, så vi får se om jag lämnar dom i någon vecka, men tror inte min man vill det 😊 Vi får se! 😊

 5. Åh låter helt underbart att hela familjen kommer vara tillsammans varje dag fram till September, måste ju kännas jätte härligt att ha mannen hemma varje dagHa en fin kvällKram Linda

 6. Åh låter helt underbart att hela familjen kommer vara tillsammans varje dag fram till September, måste ju kännas jätte härligt att ha mannen hemma varje dagHa en fin kvällKram Linda

 7. Åh låter helt underbart att hela familjen kommer vara tillsammans varje dag fram till September, måste ju kännas jätte härligt att ha mannen hemma varje dagHa en fin kvällKram Linda

 8. Åh låter helt underbart att hela familjen kommer vara tillsammans varje dag fram till September, måste ju kännas jätte härligt att ha mannen hemma varje dagHa en fin kvällKram Linda

 9. åwh vad mysiga bilder! <3fy vad roligt att han kommer att vara hemma varje dag och dem två kommer säkert ha super kul tillsammans! 😃OSLFRU SVAR:Tack 😊 Ja det kommer vi verkligen!! hihi

 10. åwh vad mysiga bilder! <3fy vad roligt att han kommer att vara hemma varje dag och dem två kommer säkert ha super kul tillsammans! 😃OSLFRU SVAR:Tack 😊 Ja det kommer vi verkligen!! hihi

 11. åwh vad mysiga bilder! <3fy vad roligt att han kommer att vara hemma varje dag och dem två kommer säkert ha super kul tillsammans! 😃OSLFRU SVAR:Tack 😊 Ja det kommer vi verkligen!! hihi

 12. åwh vad mysiga bilder! <3fy vad roligt att han kommer att vara hemma varje dag och dem två kommer säkert ha super kul tillsammans! 😃OSLFRU SVAR:Tack 😊 Ja det kommer vi verkligen!! hihi

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Den Ultimata Nybörjarguiden

Har du någonsin känt att din hälsa behöver en nystart? Kanske har du funderat på att komma i form eller ändra dina matvanor, men känner

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande