LIVE YOUR BEST

Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Certifierad Hälsocoach

TÄVLINGEN AVSLUTAD! Vinnaren finner du HÄR

Godmorgon och glad 1 advent allihopa! 😀

Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt fin första advent idag. Vi ska julpynta, lyssna på julmusik och baka julgodis hela dagen här hemma, plus att vi ska på julfest med förskolan lite senare idag! I och med att det är 1 advent, så vill jag tillsammans med Jollyroom.se dra igång denna julen med en Adventskalender-tävling! 😀

Varje advent kommer jag att starta en ny tävling här på bloggen där man har chans att vinna superfina premier, lagom till jul!

Och vi startar 1 advent med att tävla ut den perfekta julklappen till era barn, nämligen en tågbana till ett värde av 1399kr:

TAVLING_vinn_en_tagbana

FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA GÖR DU FÖLJANDE:

(Samla poäng, ju fler poäng du får, desto större chans har du för att vinna)

1. Dela detta inlägg på din facebook (1 poäng)

2. Dela detta inlägg på din blogg (1 poäng)

3. Följ @jollyroom och @oslofru på instagram (2 poäng)

4. Tagga två vänner i bilden som ligger uppe på Oslofrus instagram (1 poäng)

5. Prenumenera på min youtubekanal (1 poäng)

6. Motivera varför just Du ska vinna (1poäng)

– Kommentera sedan detta inlägget och skriv hur många poäng du samlat 🙂

(om du redan tex följer mig på instagram så har du självklart redan 1p)

puss

 

Tävlingen avslutas på lördag den 5e december kl 18.00,

LYCKA TILL!

 

 

Dela gärna:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

0 svar

 1. Har samlat ihop 4 poängHoppas såå att jag får ge denna fina julklapp till min tågtokiga 2,5 åring. Åka tåg, åka tåååg är det ända som tjatas om här hemma så ett alldeles eget tågbord hade ju vart helt underbar 😊

 2. Har samlat ihop 4 poängHoppas såå att jag får ge denna fina julklapp till min tågtokiga 2,5 åring. Åka tåg, åka tåååg är det ända som tjatas om här hemma så ett alldeles eget tågbord hade ju vart helt underbar 😊

 3. Jag skramlade ihop 4 poäng 😊Nu håller vi alla tummar o tår här hemma för en riktigt fin vinst!Ha det bra =)

 4. Jag skramlade ihop 4 poäng 😊Nu håller vi alla tummar o tår här hemma för en riktigt fin vinst!Ha det bra =)

 5. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här fantastiska priset. Det hade varit årets julklapp helt klart här hemma och skulle kunna utnyttjas länge.Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen), 1 pFöljer både dig och Jollyroom på Instagram (Mammasvardag), 2 pTagga 2 vänner på inlägget på Instagram (Mammasvardag), 1 pPrenumenerar på din kanal på youtube, 1 pTotalt: 5 poängKram Sanna

 6. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna det här fantastiska priset. Det hade varit årets julklapp helt klart här hemma och skulle kunna utnyttjas länge.Har delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen), 1 pFöljer både dig och Jollyroom på Instagram (Mammasvardag), 2 pTagga 2 vänner på inlägget på Instagram (Mammasvardag), 1 pPrenumenerar på din kanal på youtube, 1 pTotalt: 5 poängKram Sanna

 7. Instagram, Jollyroom, Youtube, blogg, Facebook +vänner x4, = 6 (6,5 för fler medhavda vänner?;) poäng!Vi har påbörjat ett liten samling av dessa tågen till våra barn men då de är så sjukt dyra har vi fått dra lite i bromsen när det gäller att köpa mer. Hade varit så otroligt roligt att vinna detta och kunna sitta och leka tillsammans med barnen hela våren sen och bygga nya banor och former varje dag!! Inte bara barnen som älskar tåg och kreativt byggande!! Håller verkligen tummarna!

 8. Instagram, Jollyroom, Youtube, blogg, Facebook +vänner x4, = 6 (6,5 för fler medhavda vänner?;) poäng!Vi har påbörjat ett liten samling av dessa tågen till våra barn men då de är så sjukt dyra har vi fått dra lite i bromsen när det gäller att köpa mer. Hade varit så otroligt roligt att vinna detta och kunna sitta och leka tillsammans med barnen hela våren sen och bygga nya banor och former varje dag!! Inte bara barnen som älskar tåg och kreativt byggande!! Håller verkligen tummarna!

 9. vad rolig tävling 😊 Jag är gärna med och tävlar och hoppas på att vinna detta till min systerson hade vart så kul att ge honom det från gudmor/moster 😃Samlade ihop 6 poäng 😊

 10. vad rolig tävling 😊 Jag är gärna med och tävlar och hoppas på att vinna detta till min systerson hade vart så kul att ge honom det från gudmor/moster 😃Samlade ihop 6 poäng 😊

 11. Jag är med och tävlar.har delat på FB, Anna KarlssonDelat på blogg https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/30/tagbana-512/Följer dig o Jollyroom på insta (annakarlsson_75)Har även taggat två vänner på ditt inlägg där.Totalt: 5 poäng.Min lilla kille är tokig i tågbanor så skulle jag vinna detta skulle han bli så himla glad. Han blir så kreativ när han leker och det är så härligt att höra honom prata och fantisera. Hoppas på vinst.

 12. Jag är med och tävlar.har delat på FB, Anna KarlssonDelat på blogg https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2015/11/30/tagbana-512/Följer dig o Jollyroom på insta (annakarlsson_75)Har även taggat två vänner på ditt inlägg där.Totalt: 5 poäng.Min lilla kille är tokig i tågbanor så skulle jag vinna detta skulle han bli så himla glad. Han blir så kreativ när han leker och det är så härligt att höra honom prata och fantisera. Hoppas på vinst.

 13. 4 poäng lyckades jag skrapa ihop, jag hoppas verkligen att turen är på min sida, jag vet att båda barnen skulle ha så roligt tillsammans med den här tågbanan 😊Jag följer din Youtubekanal, tipsar minst 2 vänner på Instagram och jag följer dig och Jollyroom 😊KRAM

 14. 4 poäng lyckades jag skrapa ihop, jag hoppas verkligen att turen är på min sida, jag vet att båda barnen skulle ha så roligt tillsammans med den här tågbanan 😊Jag följer din Youtubekanal, tipsar minst 2 vänner på Instagram och jag följer dig och Jollyroom 😊KRAM

 15. Lyckades skrapa ihop ynka 5 poäng. Vilken fantastisk julklapp att få bort till två små sprallben som inte gör annat än att bygga tågbanor, bilbanor dagarna i ända. Ett tågbord i lagom höjd hade suttit som en smäck. Vi håller tummarna stenhårt för vinst!!Delat på facebookFöljer dig och jollyroom på instagramTipsar två vänner på instagramPrenumererar på din youtube kanal

 16. Lyckades skrapa ihop ynka 5 poäng. Vilken fantastisk julklapp att få bort till två små sprallben som inte gör annat än att bygga tågbanor, bilbanor dagarna i ända. Ett tågbord i lagom höjd hade suttit som en smäck. Vi håller tummarna stenhårt för vinst!!Delat på facebookFöljer dig och jollyroom på instagramTipsar två vänner på instagramPrenumererar på din youtube kanal

 17. Har samlat ihop 6 poäng, genom att dela tävlingen på facebook, instagram och på min blogg. Följa dig på instagram och även din youtube-kanal. Började även följa dig med bloglovin´:) Håller alla tummar och tår! Vår 2-åriga tös skulle ÄLSKA det där!

 18. Har samlat ihop 6 poäng, genom att dela tävlingen på facebook, instagram och på min blogg. Följa dig på instagram och även din youtube-kanal. Började även följa dig med bloglovin´:) Håller alla tummar och tår! Vår 2-åriga tös skulle ÄLSKA det där!

 19. Jag har delat detta inlägg på facebook och på min blogg, jag följer båda er på instagram och jag har också taggat två vänner samt prenumererar på din youtube kanal. Så totalt 6 poäng har jag samlat ihop 😊Detta är till lille grabbenmen gillas kanske bäst av stabben. Nu håller vi alla våra tummar.

 20. Jag har delat detta inlägg på facebook och på min blogg, jag följer båda er på instagram och jag har också taggat två vänner samt prenumererar på din youtube kanal. Så totalt 6 poäng har jag samlat ihop 😊Detta är till lille grabbenmen gillas kanske bäst av stabben. Nu håller vi alla våra tummar.

Lämna ett svar

Relevanta inlägg

Marint eller Bovint kollagen?

Artikeln innehåller annonslänkar från Svenskhälsokost.se Kollagen är ett viktigt protein i människokroppen som finns i huden, ben, brosk, leder och ligament. Det spelar en avgörande

Effektiv viktnedgång

Letar du efter effektiva sätt att gå ner i vikt? Viktnedgång är en vanlig målsättning för många människor, och det finns flera strategier och metoder

Protein

Proteiner och muskeluppbyggnad är två tätt sammanlänkade begrepp inom området träning och fysisk prestation. Protein spelar en avgörande roll i att bygga upp och reparera

Hur påverkar hormoner vikten?

Efter att jag har hjälpt hundratals kvinnor att lyckas med sin viktnedgång så har jag tydligt sett att det inte bara är kost och träning